Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Cooptarea lui Shuja Shaikh pe pozitia de managing partner la agentia independenta de digital Infinit Solutions va implica si un pachet de actiuni catre acesta, a dezvaluit, pentru Wall-Street.ro, Alex Cernatescu, CEO al companiei.

“Ne grabim cu totii ca acest lucru sa se intample cat mai repede, dar nu pot oferi inca un orizont de timp pentru tranzactie”, spune Cernatescu care detine, in prezent, 70% din compania cu venituri de peste 1 mil. de euro in 2012. Al doilea actionar este Andrei Cernatescu, cu 30% din companie.

Alex Cernatescu a subliniat ca cei doi vor ramane in continuare actionari majoritari. El nu a dorit sa faca inca public ce pondere va primi Shuja Shaikh [foto] si daca va fi vorba (si) de un aport de capital in cadrul firmei, din partea fostului co-proprietar si CEO Kubis.

In paralel cu tranzactia, compania Infinit Solutions tinteste extindere internationala.

“Am fost in Londra unde am discutat deja cu top 10 spenderi si s-au aratat foarte interesati de un parteneriat cu noi. I-a impresionat in mod special abordarea noastra tradigital, de integrare IT si digitala”, spune Cernatescu, scrie in exclusivitate wall-street.ro.

El completeaza spunand ca se afla in plin proces de studii de fezabilitate pentru a alege tarile in care urmeaza sa se extinda. “Printre ele se va afla si SUA, de unde vine de altfel si Shuja Shaikh”, subliniaza CEO-ul Infinit Solutions.

Wall-Street.ro va reveni cu amanunte pe masura ce acestea vor fi facute publice.

Cu peste 15 ani de experienta, Shuja Shaikh a coordonat activitatea mai multor companii, atat din Romania, cat si din Statele Unite.

Infinit Solutions a generat anul trecut venituri de circa 1,25 mil. euro, tintind pentru 2013 venituri de circa 1,5 mil. euro. Printre clientii companiei se numara Praktiker, Volksbank, Honda, Generali sau Rompetrol, incheie sursa citata stirea.

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending