Connect with us

A-Z NEWS

,,Trăsnita” Lavinia Stoica a descoperit dieta ideală: ,,În curând voi deveni manechin”

Published

on

Mare amatoare de mâncăruri contra-indicate, cum ar fi fasolea cu ciolan afumat, pastele şi cotletele de berbecuţ, Lavinia Stoica, vedeta serialului ,,Trasnitii” de la Prima TV, a găsit formula ideală pentru menţinerea siluetei.

Problema care m-a determinat cu adevărat să încep acest regim a fost aceea a camerelor de filmat, care îngrăşa cu 5 kg. Am început cura de slăbire acum o lună, cu o perioadă de acomodare în care am renunţat la pâine, paste, dulciuri şi sucuri. Merg la sală de cel puţin 3 ori pe săptămâna, la înot şi tenis, iar acum, de o săptămâna, am trecut la o dietă drastică, cea disociată pe zile. Se mai întâmplă să mai gust din ceva ,,interzis”, dar mereu se nimereşte să fie prin preajmă şi să mă certe colega mea, Livia (n.r. – Livia Taloi). Ea nu e atât de gurmanda, iar eu sunt cea care vine cu ispita. Mereu vorbesc despre mâncare, despre mâncare bună.
Cel mai greu a fost în primele două săptămâni. Apoi am început să mă simt din ce în ce mai bine după ora de sport, iar până acum am reuşit să slăbesc 4 kg. Rezultatele mă motivează să-mi constitui din acest regim un mod de viaţă sanatos
Un element important în succesul unei diete este simtul umorului.
Înainte nu mă puteam abţine, până când au început hainele să nu mă mai cuprindă. Şi, cum e criză, am ales să nu îmi cumpăr altele noi, ci să ţin acest regim

spune Lavinia.

,,Eu şi Livia avem un salut specific: Bună, Sărmăluţă!, Bună, Ciolan!. Dar în curând, vom deveni manechine de invidiat”.

Pe Lavinia Stoica o puteţi urmări în fiecare săptămână, de luni până joi, de la ora 22:15, la ,,Trasnitii”, la Prima TV.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending