Connect with us

“Trasnitii” de la Prima TV a fost desemnat cel mai longeviv sitcom din lume si a intrat in Cartea Recordurilor, surclasand productia americana “The Simpsons”. Aceasta performanta le-a adus actorilor si intregii echipe de productie o bucurie imensa, asa ca au sarbatorit Recordul Mondial printr-o super petrecere romaneasca.

Cand au primit certificatul care atesta faptul ca au intrat in Cartea Recordurilor, Trasnitii de la Prima TV se aflau pe platourile de filmare, iar fericirea a fost nemarginita, motiv pentru care au sarbatorit performanta chiar in decorul celui mai longeviv sitcom din lume. Actorii si echipa de productie au deschis atunci sampania si au taiat tortul in familia de la Prima TV. (Video)

Luni (5 octombrie), Trasnitii au facut o super petrecere la care au invitat prieteni, jurnalisti si colegi de breasla si impreuna au sarbatorit performanta la Crama Dunarea din Capitala. Grig Chiroiu, Bogdan Dumitrescu, Livia Taloi, Constantin Zamfirescu, Raluca Guslicov, Catalin Marin, Justinian Radu, Lavinia Stoica, Eugenia Serban, Cristian Neagu, regizorul Melia Cerchez si senaristul Misu Marinescu s-au distrat pe cinste impreuna cu invitatii lor si colegii din distributia serialului “La TV”.

Oaspetii au fost intampinati cu palica si visinata, iar meniul a fost unul traditional romanesc. Muzica populara s-a imbinat perfect cu cea lautareaca, iar trasnitii Bogdan Dumitrescu, Raluca Guslicov si Lavinia Stoica au demonstrat ca sunt la fel de talentati la cantat ca si la actorie.

Petrecerea a durat pana dupa miezul noptii, iar momentul deschiderii sampaniei a fost unul cu adevarat special. Grig Chiroiu si Justinian Radu au desfacut sticlele cu sabia, printr-o tehnica numita sabrare, descoperita pe timpul lui Napoleon. Si tortul a fost unul special, facut de cofetarul trasnit Constantin Zamfirescu.

Povestea “Trasnitilor” continua, asa ca nu ratati cel mai longeviv sitcom din lume, de luni pana joi, de la ora 22:00, la Prima TV.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending