Connect with us

Au început prin a fi “Trăsniţi în N.A.T.O.”, serial ce urmărea cu umor peripeţiile soldaţilor români, înregimentaţi în prima unitate N.A.T.O. de pe teritoriul României.

Şi au luptat soldaţii pe frontul de la Prima TV până în sezonul 9, când şi-au aruncat unitatea în aer şi au fost daţi afară din serviciul militar. Astfel şi-au început viaţa civilă şi au devenit “Trăsniţi din N.A.T.O.”.

Din sezonul 13 şi-au spus simplu „Trăsniţii” şi au bătut recordul absolut al sitcomurilor româneşti. Şi pentru că sunt de neoprit, au mers mai departe şi s-au “mutat” în Spania pentru a realiza cea mai caliente telenovelă difuzată vreodată în România. La un moment dat, însă, au spus “Hasta la vista, España!” şi s-au întors în patria mamă, iar aventura “trăsnită” a continuat. Şi astfel au ajuns la episodul 1000 şi tot nu s-au lăsat.

Trasnitii PRIMA TV

Acum Trăsniţii se pregătesc pentru cel de-al 25-lea sezon. Până revin pe micul ecran cu cele mai “proaspete” aventuri “trăsnite”, vă invită să urmăriţi episoadele aniversare, de la 300 până la 1000, de luni până joi, de la ora 22:30, la Prima TV.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending