Connect with us

Emisiuni

Pupăză de la “Trăsniţii”, “baby-sitter” pentru fetiţa Oanei Ioniţă!

Redactia Radar de Media

Published

on

Oana Ioniţă a revenit pe platourile de filmare, de această dată în calitate de invitat special la “Trăsniţii”.

Frumoasa blondă nu a venit singură ci însoţită de fiica sa, Isabel. Spre deosebire de mama ei, micuţa şi-a făcut debutul ca actriţă şi şi-a interpretat propriul rol.

 

“Mă bucur de fiecare colaborare pe care o am cu prietenii mei “Trasniti”, mai ales că de data aceasta a fost o colaborare în familie. Ne-am amuzat foarte tare la filmari, pentru că Isabel nu înţelegea exact ce trebuie să facă şi, de fiecare dată, Grig inventa câte un joc. Pentru Isabel a fost o premieră. Filmările au fost prelungite datorită faptului că ea a trebuit să-şi facă somnul de dupa–amiază. Livia Taloi ( Ema) a devenit pe loc prietena fetiţei şi şi-a dat seama că este momentul să devină şi ea mamă. Acum, de fiecare dată când se uita la “Trasniţii”, Isabel o recunoaşte şi îi strigă numele”, povesteşte Oana Ioniţă.

 

Cum s-au descurcat ea şi Isabel la filmări, vedeţi urmărind “Trăsniţii”, luni, 7 octombrie, de la ora 22:15, la Prima TV.

 

Foto Credit: PRIMA TV

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați pe email sau la telefon.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending