Connect with us

UTILE

Trei beneficii ale jucăriilor din lemn pentru copii

Published

on

Trei beneficii ale jucăriilor din lemn pentru copii

În momentul în care alegi jucăriile pentru micuțul tău trebuie să ai în vedere în primul rând siguranța. Din acest motiv este necesar să fii foarte atent la modul în care sunt realizate și la materialele din care sunt construite jucăriile cu care cel mic își petrece timpul. Conform studiilor și cercetărilor realizate s-a constatat că jucăriile realizate din lemn sunt cele mai sigure, iar pe lângă acest aspect ele aduc și o mulțime de alte beneficii asupra modului în care se dezvoltă copilul tău.

În gama de produse a unui magazin online de jucării vei întâlni o mulțime de modele din lemn, iar noi îți vom prezenta trei motive pentru care merită să le alegi.

Jucăriile din lemn stimulează simțurile

Jucăriile din lemn îl ajută pe micuțul tău să descopere senzații exterioare, să miroasă, sa atingă și să-și imagineze forme noi pe care le pot crea din lemn. Pe lângă acest lucru, gama jucăriilor din lemn este bogată, astfel că poți alege jucării din lemn în diverse forme, dimensiuni și culori care să aibă rol educativ. Pe lângă faptul că îi ajută pe copii să-și dezvolte diferite abilități, aceste pot fi folosite o perioadă lungă de timp încurajând dezvoltarea abilităților de bază, precum coordonarea mana-ochi, rezolvarea problemelor sau deprinderea culorilor, literelor și cifrelor.

Lemnul este un material recomandat de Montessori

Celebra metodă de educație a Mariei Montessori susține jucăriile din lemn datorită rolului benefic pe care îl iau în interacțiunea cu copii. Din punct de vedere vizual și tactil, lemnul este un material mult mai bun decât plasticul. Acestea sunt vopsite în culori vii, cât mai atrăgătoare, plăcute și calde. În procesul lor de design sunt folosite vopsele non-toxice, iar detaliile sunt pictate manual. De asemenea, jucăriile din lemn au muchii mai puțin ascuțite, ceea ce le oferă siguranță. Dacă vrei să încurajezi și tu educația copilului tău cu ajutorul celebrei metode, găsești jucării Montessori de la EvaWoodToys.ro la prețuri accesibile.

Jucăriile din lemn sunt foarte ușor de întreținut

Jucăriile fabricate din alte materiale decât lemnul trebuie curățate atent cu tot felul de produse speciale pentru că se murdăresc și strica mai repede. Ei bine, în cazul jucăriilor din lemn nu trebuie să-ți faci griji. Acestea se pot curăța foarte ușor cu o cârpă sau șervețel umed atunci când faci curat prin casă. Nu ai nevoie de produse speciale avansate, iar acestea nu se vor deteriora. Pentru a le avea cât mai mult timp, trebuie să fii atent ca jucăriile din lemn să nu stea foarte mult timp în soare sau în apă și să le depozitezi într-un mod corespunzător.

Acestea sunt doar câteva dintre avantajele jucăriilor din lemn. Bineînțeles că numărul lor este mai mare și vizează atât rolul educativ, cât și siguranța și distracția copiilor. Testează-le și tu, iar noi garantăm pentru bucuria celor mici.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending