Connect with us

Film

Trei filme vin în premieră la Diva între 6 și 10 decembrie

Published

on

DIVA difuzează în intervalul 6-10 decembrie, trei filme în premieră în România: Crăciun de veteran, Crăciunul la Evergreen: Scrisori către Moșul și Clopoței de Crăciun.

Vineri, 6 decembrie, de la ora 19:40, DIVA difuzează filmul Crăciun de veteran (A Veteran Christmas, 2018). Grace (Eloise Mumford), o femeie cu carieră militară de pușcaș marin, rămâne în pană cu mașina în Cincinnati și primește ajutor de la judecătorul Joe Peterson (Sean Faris). Grace acceptă să locuiască în casa lui de oaspeți și cunoscându-l mai bine, se îndrăgostește de el, dar se întreabă dacă Joe o să reușească vreodată să treacă peste fosta sa iubită, Marnie.

Duminică, 8 decembrie, de la 16:00 publicul descoperă cum arată Crăciunul la Evergreen: Scrisori către Moșul (Christmas in Evergreen: Letters to Santa, 2018). Acțiunea începe când Lisa (Jill Wagner) decide în ultima clipă să călătorească în Evergreen de Crăciun și află că un magazin istoric și-a închis porțile. Folosind talentul ei de decorator și îndemânarea lui Kevin (Mark Deklin), un profesionist în renovări, Lisa decide să păstreze spiritul Crăciunului în micul oraș Evergreen.

Marți, 10 decembrie, de la 16:00, DIVA difuzează filmul Clopoței de Crăciun (Christmas Bells Are Ringing, 2019). Samantha (Emilie Ullerup) este fotograf. Ea clălătorește în Cape Cod pentru nunta tatălui ei, care va avea loc în ajunul Crăciunului și se angajază să îl ajute pe Mike (Josh Kelly), un prieten din copilărie, să realizeze un proiect de fotografie extrem de important care ar putea să o ajute foarte mult în carieră. În mijlocul evenimentelor se îndrăgostește și realizează că, de Crăciun, nu este important unde ești dacă ai familia aproape.

Să înceapă numărătoarea inversă până la Crăciun cu cel mai îndrăgit program de la DIVA. “Trăiește Crăciunul” vine cu filme în premieră în zilele de marți și duminică, de la 16:00 și serile de vineri, de la 19:40!

Citește și „Tenorul Cicu și-a propus să creeze o punte peste timp și între generații și a realizat primul remix al cunoscutei melodii Zaraza”.

Foto: Crown Media United States LLC/Photographer: Ryan Plummer

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending