Connect with us

Emisiuni

Trei inventatori vin la „Guess My Age – Ghicește vârsta” să câștige bani pentru cea mai recentă invenție

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Trei inventatori, Cătălin Samfira (29 de ani), Bogdan Țurlea (28 de ani), Alexandru-Sebastian Sandu (28 de ani), vin în premieră la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, să câștige cei 100.000 de lei puși în joc.

Cu banii cu care speră să plece joia aceasta, de la ultima ediție a acestui sezon a show-ului prezentat de Dan Negru, cei trei tineri ingineri doresc să breveteze și să scoată pe piață cea mai recentă invenție.

Este un dispozitiv pentru postprocesarea pieselor scoase din imprimanta 3D (n.n. pe care tot ei au inventat-o). Le șlefuiește, le face mai frumoase. Ne costă 10.000 de euro ca să putem scoate pe piață această invenție”, explică aceștia. De altfel, cei trei concurenți vor aduce în studioul emisiunii dispozitivul, ca să-l arate lumii întregi.

Însă pentru a câștiga banii puși în joc, cei trei absolvenți de Politehnică vor trebui să ghicească vârsta exactă a șapte necunoscuți care vor veni în fața lor.

Cât de mult îi vor ajuta spiritul de observație, perspicacitatea și intuiția în demersul lor, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 10 mai, de la ora 22.00, în ultima ediție “Guess My Age – Ghicește vârsta” a acestui sezon.

START VOT PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending