Connect with us

ENTERTAINMENT

Trendul viral transformat în piesă oficială –

Published

on

Reclame
Pentru prima oară în România, un sound viral din social media a unit artiști din colțuri diferite ale lumii. Piesa ,,Mamma Mia” a fost lansată oficial de Misha Miller cu The Limba, Andro și Dyce.
 Trendul a pornit la începutul anului 2024, când artistul kazah The Limba a lansat versiunea piesei „Mamma Mia”. Dyce a continuat fenomenul internațional, scriind versuri în limba spaniolă. Sound-ul a fost ulterior preluat de Misha Miller, care l-a adaptat cu versuri în limba română.
Videoclipurile cu acest trend au cucerit internauții, adunând milioane de vizualizări în numai câteva zile.  
,,Din adolescență ascult muzica lui The Limba și Andro, sunt artiști foarte cunoscuți în Moldova. Am manifestat gândul de-a lansa o piesă alături de ei și iată-mă în punctul în care le-am atras atenția și visul meu a devenit realitate.”, spune Misha Miller.


Datorită popularității și cererilor intense ale fanilor pentru o versiunea integrală a piesei ,,Mamma Mia”, Misha Miller, alături de The Limba, Andro și Dyce, au decis să lanseze oficial piesa cu versuri în limba română și spaniolă.


Bucurându-se deja de un început promițător, ,,Mamma Mia” este acum disponibilă pe YouTube, Spotify, Apple Music, Deezer și Tidal, într-o versiune integrală, pregătită să devină hitul verii.
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending