Connect with us

Life Style

Trenduri în decoraţiunile de nuntă ale anului 2017

Published

on

Pentru mirii care doresc să păşească în noua viaţă cu stil şi eleganţă, nunta este cea mai bună ocazie să facă acest pas cu dreptul.

 

Iar pentru un plus de actualitate şi modernism, pot renunţa la tradiţionalele decoraţiuni şi accesorii de nuntă pentru a se alinia trendurilor internaţionale. Desigur, cu menţiunea că acestea sunt, la rândul lor, supuse schimbării, fiind influenţate de marile case de modă, de reţelele de socializare, de vedete sau chiar de un eveniment major din viaţa acestora.

 

Poate cele mai importante decoraţiuni pentru o nuntă sunt aranjamentele florale. Anul acesta se asortează cu nuanţa care a fost aleasă ca predominantă pentru întregul eveniment. Tendinţa este de natural, sălbatic, neomogen. Buchetele de mireasă sunt şi ele mari, fără vreun design anume, cu un aspect de proaspăt cules, cu flori diferite, printre care predomină, desigur, cele în culoarea nunţii. Culoarea  poate fi, de exemplu, cea declarată de Pantone culoarea anului 2017:  Greenery (verzui) – foarte potrivită pentru nunţile în aer liber, în natură. Diverse accesorii şi elemente din îmbrăcămintea mirilor, dar şi a domnişoarelor de onoare pot avea inserată această culoare, dând un aer de prospeţime, optimism şi încredere întregului eveniment. Iar dacă locaţia aleasă se află pe marginea unui lac, râu sau dispune măcar de o piscină, atunci lampioanele plutitoare sunt cele care vor întregi atmosfera, conferindu-i un aer misterios, romantic, inedit. Cu originea în îndepărtata Japonie, aceste lampioane plutitoare pot avea diferite forme, sunt uşor de aprins de către adulţi şi pot fi refolosite (lumânările fiind singurele consumabile).

 

Alte culori în tendinţe anul acesta sunt: Niagara (o nuanţă de gri-blue), Primrose Yellow (galben – o culoare absolut strălucitoare), Lapis Blue (o nuanţă de albastru intens), Flame (o nuanţă de portocaliu potrivită nunţilor de vară), Island Paradise (bleu – pentru iubitorii brizei şi ai mării), Pale Dogwood (o nuanţă de roz pal – pentru nunţi romantice), Pink Yarrow (roz aprins – pentru nunţi îndrăzneţe, moderne), Kale (o nuanţă de verde kaki), Hazelnut (o nuanţă de bej potrivită şi ea pentru nunţile romantice).  

 

Un alt tren actual este cel al mărturiilor de nuntă realizate manual (hand-made). Acestea au o notă personală şi, prin faptul că sunt unice, se transformă într-o mică operă de artă, un cadou pe care invitaţii îl pot păstra cu drag de-a lungul timpului, spre deosebire de mărturiile cumpărate la grămadă şi care ajung, de cele mai multe ori, pe fundul cutiilor cu obiecte inutile. Pe lângă mărturii, nuntaşii mai pot păstra şi invitaţiile, mai ales dacă sunt creative. Anul acesta se mizează pe cele de dimensiuni mari, inedite, surprinzătoare.   

 

Şi, desigur, să nu uităm de tehnologie. Nu ţine direct de decoraţiuni, însă este un aspect pe care vreau să-l menţionez ca fiind definitoriu pentru prezent şi anume posibilitatea transmiterii în direct a nunţii pe reţelele de socializare, utilizând hashtaguri cât mai personalizate.

Desigur, nimic din toate acestea nu este obligatoriu, vorbim de direcţii şi tendinţe menite să vă ofere sugestii la modă în legătură cu organizarea celui mai important eveniment din viaţă.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending