Connect with us

Business

Trenduri în designul de interior al anului 2019

Published

on

Dacă anul 2019 vine cu o schimbare în ceea ce privește locuința, fie că este vorba despre una nouă, fie de reamenajarea celei actuale, este bine să aveți în vedere câteva trenduri care nu se demodează niciodată, pentru rezultate de efect, dar și de durată.

Un prim aspect pe care este bine să îl aveți în vedere este faptul că simplitatea și naturalețea au câștigat în ultima vreme foarte mult teren, 2019 preconizându-se a fi anul minimalismului. Piese de mobilier, puține și de efect, cu funcționalitate multiplă, perfect adaptate spațiului pe care îl aveți la dispoziție, sunt printre cele mai căutate și apreciate variante. Senzația obținută este cea de spațiu vast, luminos și încăpător, fără piese de mobiler sufocante, care acaparează vizual încăperea.

Din punct de vedere coloristic, 2019 nu aduce noutăți, ci doar confirmă tendințele deja existente, nuanțele pastel făcându-și tot mai mult loc în dormitoarele, livingurile și chiar bucătăriile, băile și birourile românilor. Tonurile de verde, turcoaz sau mov conferă o stare plăcută, relaxantă, în timp ce nuanețele de portocaliu, roz sau galbui sunt mai potrivite încăperilor de zi, unde imprimă dinamism și energie.

În ceea ce privește structura geometrică, anul următor va duce la rang de artă liniile fluide și marginile rotunjite, atât la piese precum mese, corpuri de depozitare, cât și la canapele, biblioteci sau obiecte decorative.

Și din punct de vedere al materialelor folosite, mai puțin înseamnă mai mult. 2019 vine cu o readucere în prim plan a lemnului, stejarul și cireșul fiind printre cele mai apreciate tipuri. Ceramica, marmura, mătasea sau țesăturile cu accente tradiționale pot fi și ele integrate cu succes în planul casei, îmbogățind vizual, fără să încarce.

Într-o cameră mobilată minimalist, accentul cade întotdeauna pe o piesă-vedetă, precum o masă decorativă, un birou unicat sau o bibliotecă inedită. Aceste piese de mobilier sunt greu de găsit, într-o formă ideală, în colecțiile realizate în serie din showroom-uri, așa încât mobila la comandă este cea mai bună opțiune, pentru atingerea efectului dorit.

Magazinul de mobila Kera Furniture, situat in Constanta, pe strada I. Ghe. Duca nr 22, oferă servicii de consultanță în alegerea celor mai potrivite modele și culori pentru proiectul dumneavoastră, realizând și comercializând mobilier unicat, care va răspunde perfect nevoilor și preferințelor pe care le aveți. Indiferent dacă vorbim despre un spațiu de locuit sau unul de lucru, specialiștii noștri sunt întotdeauna pregătiți să vă vină în ajutor.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending