Connect with us

Life Style

Trenurile Zapezii 2009 intra in circulatie

Published

on

Reclame

CFR Calatori anunta ca, incepand cu data de 14 decembrie 2008, se lanseaza programul de iarna „Trenurile Zapezii 2008-2009” valabil pana la 28 februarie 2009. Acesta ofera tuturor iubitorilor sporturilor de iarna variante multiple de calatorie spre/dinspre munte.

Oferta tarifara pentru calatoriile cu „Trenurile Zapezii” se adreseaza tinerilor sub 26 de ani si grupurilor formate din minim 10 persoane, fiind valabila la:

* toate trenurile (vezi anexa) care fac legatura intre Bucuresti si statiunile montane de pe Valea Prahovei: Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Brasov;
* trenurile (vezi anexa) ce fac legatura intre Iasi – Vatra Dornei / retur si Cluj Napoca- Vatra Dornei/retur (anexa);
* trenurile (vezi anexa) cu destinatia Brasov din Constanta, Craiova, Cluj Napoca si Suceava Nord.

Reducerile tarifare sunt aplicabile astfel:

* pentru tinerii sub 26 de ani care circula pe o ruta directa, de luni pana joi, la clasa a 2-a si au ca punct de plecare/destinatie o statie de pe sectia Breaza – Brasov – reducerea este de 20% din tariful de tren persoane si tariful suplimentului de tren. Aceasta se acorda si tinerilor care au ca destinatie/plecare Vatra Dornei: Iasi – Vatra Dornei Bai si retur; Cluj Napoca – Vatra Dornei Bai si retur. Aceste reduceri se acorda si posesorilor de carduri ISIC, IYTC si EURO 26.

* pentru grupurile formate din cel putin 10 persoane, la tren de orice rang, clasa a 2-a, pentru calatoriile dus-intors pe rute ce au ca destinatie o statie de pe sectia Breaza -Brasov sau Vatra Dornei – reducerea este de 25% din tariful de tren persoane si tariful suplimentului de tren. Aceasta se mareste cu 2% pentru fiecare 8 persoane in plus, pana la grupuri formate din peste 50 persoane (oferta turistica de calatorie in grup „Trenurile Zapezii” nu se aplica la grupurile care beneficiaza deja de o alta reducere). Valabilitatea biletului dus-intors este de 30 de zile de la efectuarea calatoriei de dus.

Reamitim ca exista reduceri atractive – intre 25% si 60%, – pentru toate categoriile de pasageri la calatoriile de week end prin oferta Cartea VSD (vineri, sambata, duminica) si de asemenea, reduceri – intre 10% si 25% – pentru calatoriile in grupuri mici (de 2 – 5 persoane) prin oferta Minigrup 2 – 5.
Oferta turistica de calatorie „Trenurile Zapezii” se poate procura din agentiile de voiaj CFR sau de la ghiseele caselor de bilete din incinta statiilor CFR cu anticipatie maxima de 30 de zile. Calatorii care opteaza pentru oferta „Trenurile Zapezii” nu pot beneficia de alte reduceri acordate in baza unor acte normative. Oferta va fi vanduta ca optiune de baza pentru cei care nu beneficiaza de alte facilitati.
Pentru evitarea aglomeratiei, CFR Calatori recomanda pasagerilor sa-si procure din timp legitimatiile de calatorie. Acestea se pot achizitiona de la toate casele de bilete din gari si din agentii de voiaj cfr de la data de 01 decembrie 2008. De asemenea, rezervarea poate fi facuta si telefonic in ziua plecarii trenului astfel: Bucuresti – la numarul 021/9522; Brasov -0268 421 700; Cluj Napoca – 0264 952; Brasov – 0268 421700; Iasi – 0232 202777; Galati 0236 496 000; Constanta 0727 999 952; Timisoara 0256 200 457. Informatii suplimentare la statiile si agentiile CFR din Bucuresti si din tara sau la numarul de telefon 021/9521 sau pe site-ul www.cfr.ro

Fata de lucrarile de reabilitare a infrastructurii feroviare de pe tronsonul Campina – Brasov, ne exprimam convingerea ca demersurile companiilor feroviare vor fi intelese si sustinute, intrucat acestea au ca scop final, in viitorul apropiat, o linie de cale ferata europeana si implicit calatorii cu trenul in conditii de siguranta si confort sporit.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending