Tribal Worldwide Romania a castigat premiul Best Use of Facebook la competitia In2 Sabre Awards EMEA - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Competitia In2 Sabre Awards EMEA si-a anuntat astazi castigatorii, iar agentia Tribal Worldwide Romania si McDonald’s Romania au primit 3 premii pentru campania #MecSalutaJunimea.

McDonald’s Romania, impreuna cu agentia de digital Tribal WorldWide Romania au creat in 2015 prima campania locala a unui brand, in Dark Social – #MecSalutaJunimea. Campania a obtinut 3 premii la competitia In2 Sabre Awards EMEA: premiul cel mare la categoria Best Use of Facebook si 2 certificate de excelenta la categoriile Non-Journalistic Influencers and Communities si Crowd-sourcing & Co-creating. Tribal Worldwide Romania este astfel singura agentie de digital din Romania premiata la aceasta competitie.

In plus, Gold Sabre Awards EMEA isi va anunta castigatorii in luna mai, in cadrul ceremoniei de la Berlin, unde aceeasi campanie, #MecSalutaJunimea, este nominalizata pentru Marele Premiu la categoria Marketing To Youth.

In2 Sabre Awards este competitia internationala ce recunoaste si rasplateste excelenta in diverse categorii de comunicare, accentul fiind pus pe inovatie si creatie de continut in campaniile desfasurate de branduri si agentii. Este de asemenea cea mai mare competitie globala de PR, organizata de The Holmes Report, iar intrepatrunderea dintre PR, digital si Social Media este tot mai mult pe harta acestei competitii in ultimii ani.

„Vestea castigarii marelui premiu Best Use of Facebook si a celor 2 certificate de excelenta, la Sabre Awards, una dintre cele mai importante competitii de comunicare, ne bucura foarte mult si este o confirmare in plus a succesului si eficientei campaniei  noastre, #MecSalutaJunimea. Ne-am aventurat intr-o campanie cu 0 investitie media, desfasurata in Dark Social, in care am comunicat 1:1 cu targetul, validand una dintre cele mai mari comunitati de adolescenti din Romania (grupul secret Junimea). Putem spune nu numai ca am avut o campanie reusita, cu rezultate impresionante, dar si ca demersul nostru s-a bucurat si se bucura in continuare, de recunoastere la competitiile locale si internationale.”, a declarat Cora Diaconescu, Head of Digital Tribal Worldwide Romania.

“Comunicarea catre tineri este unul dintre obiectivele principale si o directie prioritara pentru McDonald’s in Romania. De aceea, in august 2015, cand fenomenul Junimea a luat amploare, am spus un DA hotarat la initiativa agentiei de a crea o campanie contextualizata, prima de tip Dark Social din Romania. Alaturi de Tribal Worldwide, partenerii nostri de incredere in comunicarea digitala, ne-am bucurat pentru premiile obtinute de campania #MecSalutaJunimea anul trecut la o serie de competitii locale si suntem foarte mandri de confirmarile internationale pe care ni le aduc premiile de la In2 Sabre Awards.”, a declarat Ramona Ciocodei, Communications Manager McDonald’s in Romania.

Printre celelalte premii obtinute de campania #MecSalutaJunimea se mai numara: Best Microsite, Best Brand Associated Community si Premiul Publicului la Internetics 2015, Golden Award in Excelence categoria Social Media la PR Awards 2015.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement
Vedete3 săptămâni ago

Ce bani au câștigat Faimoșii, în reality show-ul fenomen SURVIVIOR ROMÂNIA

Vedete2 săptămâni ago

Scandal monstru la Survivor România! Doi concurenți s-au luat la bătaie pe insulă: „Ai venit să arunci cu noroi în toată lumea!”

Premieră TV2 săptămâni ago

Zece concurente vor intra în cea mai frumoasă competiţie a stilului, la Kanal D2

Reality Show2 săptămâni ago

SURVIVIOR ROMÂNIA. Faimoșii, în pragul disperări nu mai găsesc drumul spre victorie!

Vedeteo săptămână ago

Mihai Zmărăndescu și Remus Boroiu de la Survivor România s-au luat la bătaie înainte de a participa la concurs

Reality Show4 săptămâni ago

VIDEO Ce concurent din tribul Războinicilor a părăsit competiția Survivor România!

Emisiuni3 săptămâni ago

Au început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!

Premieră TV2 săptămâni ago

Marea premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite le aduce lui Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu adversari surpriză la lupta pentru amuletă

Reality Show2 săptămâni ago

Cel mai scandalos concurent din tribul Faimoșilor a părăsit competiția. Dan Pavel: ”Suntem la jumătatea cursei pentru câștigarea marelui premiu

Reality Show3 săptămâni ago

Victorii pentru Războinici, lacrimi și conflicte pentru Faimoși, la Survivor: ”Indiferent de tensiuni, sunt și momente foarte frumoase

AUDIENȚE TV4 săptămâni ago

America Express, pe primul loc în topul audiențelor! A doua imunitate, așteptată cu emoții

Facebook

Advertisement

IN Trending