Trofeul Mamaia 2009 caştigat de Alexa din Chişinău - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Trofeul Mamaia 2009 caştigat de Alexa din Chişinău

Published

on

Festivalul Mamaia 2009 s-a incheiat intr-un show exceptional transmis in direct pe TVR 1 de la Teatrul de Vara din Mamaia. Trofeul cel mult asteptat a fost castigat de moldoveanca Olga Fesenko (21 de ani) ce a interpretat piesa „Ramai cu mine” . Laureata a plecat acasa cu un autoturism Skoda Fabia oferit de Auto Grup Constanta.

Criza s-a vazut anul acesta la Mamaia castigatorii de la sectiunile creatie si intepretare au primit premii in bani de pana la 1000 euro. [youtube B3FvdXHlDsA]

Ediţia din acest an a festivalului s-a dovedit a fi inedită, după ce juriul a desemnat patru piese câştigătoare ale locului I la secţiunea creaţie. Cele patru piese sunt Vino…măcar în vis , interpretată de Mircea Romcescu, Tu nu vezi cerul – Pasha, Vreau doar inima ta – Adriana Vlad şi Prin ochii tăi pot visa – Paula Seling.

În acest context, organizatorii au anunţat că locurile al II-lea şi al III-lea la această secţiune nu se vor mai acorda, iar valorile lor se vor adăuga la suma alocată premiului I. Astfel, valoarea premiului I a ajuns la 3.000 de euro, care s-a înpărţit la cei patru câştigători.

Premiul Special al SRR la sectiunea creatie a fost castigat de Ivan Caragea cu piesa „Te-am ales pe tine” compozitor Ivan Caragea. La secţiunea interpretare câştigătoare a fost desemnată tulceanca Loredana Ciobotaru, care şi-a adjudecat şi premiul special la această secţiune cu piesa Focul, semnată de Laura Stoica. Premiul I la interpretare are o valoare de 1.500 de euro. 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending