Connect with us

Emisiuni

Trofin încheie primul sezon “La mustaţă”, la TVR 2 (galerie foto)

Published

on

Emisiunea “La mustaţă” încheie astăzi primul sezon. În această seară îi veţi putea vedea pe Constantin Trofin şi pe cei trei “terori” alături de Marius Mihalache şi de fiul său, într-o ediţie specială în care vor comenta cele mai bune momente ale acestui sezon.

O emisiune live, un public plin de viaţă, trei tineri talentaţi şi creativi, 42 de ediţii şi peste 100 de invitaţi de excepţie… aceasta este reţeta care a cucerit atenţia publicului TVR 2 în fiecare seară, de luni până miercuri, începând cu ora 21.00. Ultima ediţie din acest sezon va fi una specială pentru telespectatori, aceştia fiind invitaţi să urmărească o selecţie a celor mai reuşite, mai amuzante şi mai dinamice momente ale sezonului.

Prima ediţie „La mustaţă” a fost transmisă în data de 28 martie 2011. În fiecare zi, de luni până miercuri, Constantin Trofin şi invitaţii săi fac un „briefing” asupra evenimentelor notabile ale zilei, într-o atmosferă optimistă şi amuzantă. Scopul lor este de a face telespectatorii să uite de problemele şi de grijile curente şi să le ofere, înainte de culcare, un altfel de „buletin de ştiri”, presărat cu momente muzicale şi umor elegant, de bun simţ.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending