Connect with us

UTILE

Trotineta electrica Kugoo G2 Pro

Published

on

Reclame

În urmă cu câțiva ani, numele Kugoo nu era cunoscut și poate ar fi fost ignorat în favoarea brandurilor globale precum Xiaomi și Ninebot. Cu toate acestea, Kugoo a lucrat constant și a lansat modele de trotinete de succes, câștigându-și reputația în piață. Toate modelele lor sunt bine concepute, cu o viziune clară și sunt accesibile ca preț.

Trotinetele electrice sunt o soluție de transport din ce în ce mai populară în orașele aglomerate din întreaga lume. Una dintre trotinetele electrice care se distinge prin performanțe și design este Kugoo G2 Pro.

Kugoo G2 Pro este o trotinetă electrică de înaltă performanță, cu o viteză maximă de 25 km/h și o autonomie de până la 50 de kilometri, datorită bateriei de 13Ah Li-ion. Trotineta poate fi încărcată complet în 7-8 ore și are un motor puternic de 500W care îi permite să abordeze pante cu un unghi de până la 15 grade.

Kugoo G2 Pro are un design modern și elegant, cu o structură pliabilă și o greutate redusă, de doar 17,5 kg. Trotineta are o roată față de 10 inci și o roată spate de 8,5 inci, cu o suspensie excelentă care asigură o călătorie lină și confortabilă pe drumurile accidentate. De asemenea, trotineta este echipată cu un sistem de iluminare LED puternic, care asigură o vizibilitate excelentă în condiții de lumină redusă.

Un alt avantaj al trotinetei Kugoo G2 Pro este sistemul său de frânare dublă, care combină frânele electrice și cele mecanice. Acest sistem asigură o frânare eficientă și sigură, indiferent de condițiile de conducere sau de viteza trotinetei.

Trotineta este controlată de un afișaj LCD, care afișează viteza, nivelul de baterie și alte informații utile. De asemenea, trotineta are și o aplicație mobilă dedicată, care poate fi descărcată gratuit și care oferă o varietate de funcții utile, cum ar fi monitorizarea vitezei, a distanței parcursă și a nivelului de baterie.

În concluzie, Kugoo G2 Pro este o trotinetă electrică de înaltă performanță, cu un design modern și elegant, care oferă o experiență de conducere excelentă și o autonomie mare. Este o alegere ideală pentru cei care caută o soluție de transport eficientă și eco-friendly în orașele aglomerate.

Pentru un review complet si pret  intrati aici.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending