Trucuri, sfaturi de remodelare electrica. Noi trenduri in materie de prize ! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Trucuri, sfaturi de remodelare electrica. Noi trenduri in materie de prize !

Published

on

Cu toții ne dorim la o anumită perioada de timp sa facem unele schimbări in casa in care locuim. Uneori aceste schimbări sunt necesare si putem face o lista si putem apoi calcula un buget necesar pentru aceste modificări. O sa vorbim astăzi despre modificările si modernizările electrice. Când vine vorba de modernizări electrice minore și proiecte de remodelare, mai puțin este adesea mai mult. Cu cât te poți încurca mai puțin cu corpuri și cabluri existente, cu atât mai bine. Dacă ceva nu este sigur sau nu este bine conectat, ar trebui să-l înlocuiți. Dar dacă trebuie doar să adăugați o lumină aici, o priză acolo, poate plăti pentru a căuta modalități de eficientizare a procesului. Următoarele sfaturi vă pot ajuta. Tindem să gândim cameră cu cameră, uitând că un perete interior nu este altceva decât niște încadrări și două straturi de gips-carton sau ipsos.

Cablurile electrice rulează în interiorul pereților și pot fi accesate din ambele părți. Deci, dacă trebuie să adăugați o priză într-o cameră care nu are prize în apropiere, verificați partea opusă a peretelui. Mutați plafoanele fără a rula mai multe fire. Dacă există o priză (sau un întrerupător de lumină) în apropiere, puteți tăia o gaură în perete în spatele cutiei de priză pentru a intra în circuit. Asigurați-vă că știți în ce circuit intrați și nu depășiți limita sa de încărcare sigură prin adăugarea unei noi prize. Uneori, plafoanele nu sunt acolo unde vrei să fie. Dar s-ar putea să descoperiți că puteți muta o plafonă surprinzător de departe fără a adăuga mai multe fire sau a rula un circuit nou. Circuitele electrice din podul dumneavoastră au adesea spațiu pentru mișcare. Puteți crește acest lucru îndepărtând câteva capse care fixează cablul electric de cadru.

Asigurați-vă foarte bine că fixați din nou cablul cu capse după ce ați mutat dispozitivul. Faceți un examen electric al proprietarului și economisiți bani. Lucrul electric amator, nepermis în reședințe nu este neobișnuit. Pentru locuri de muncă mici, cum ar fi adăugarea unui punct de vânzare, este foarte probabil că nici măcar nu aveți nevoie de un permis pentru a face munca. Cu toate acestea, pentru mai multe lucrări electrice majore, cum ar fi adăugarea de circuite noi sau instalarea unui sub panel, cu siguranță veți avea nevoie de un permis. Și permisele înseamnă, de obicei, lucrul cu un electrician autorizat. Cu toate acestea, în unele zone, proprietarii își pot face în mod legal propriile lucrări electrice și pot fi autorizați și aprobați pe deplin. Barul pentru acest lucru este un examen electric al proprietarului casei. Nu este standard peste tot, dar este în creștere în utilizare.

Un proprietar de case studiază pentru test și plătește o taxă nominală. Dacă sunteți calificat să faceți singur munca, veți economisi costul angajării unui profesionist. Dacă nu sunteți calificat, folosiți neapărat un electrician. Deschideți casetele închise doar pentru a adăuga dispozitive noi. Acestea sunt foarte ușor de omis: cutii electrice care sunt acoperite și adesea vopsite. Ele fac parte din peisajul vieții noastre, ni se par foarte normale, încât abia le observăm. Dar, de obicei, au în ei putere vie: acesta este motivul coperții. Cutiile care conțin cabluri trebuie să aibă un capac care să închidă cutia și să rămână accesibil. Scoateți capacul și testați cablajul pentru tensiune cu un tester de tensiune fără contact. Acestea detectează în primul rând tensiunea prin izolația firului, astfel încât nu trebuie să riscați să atingeți capetele goale ale firului. Utilizați cutii electrice „Old Work” după cum este necesar si indicat.

Cutiile vechi de lucru numite, de asemenea, remodelate sau cutii, sunt proiectate pentru a fi instalate după ce gips-cartonul de perete sau tavan este în poziție. Au urechi rabatabile sau filete de îndoire care se prind până la partea din spate a gips-cartonului pentru a asigura cutia. Tăiați o gaură care se potrivește foarte bine pentru cutie, introduceți cablul electric în cutie, alunecați cutia în gaură și strângeți șuruburile pentru a trage urechile sau filele strâns de gips-carton. Acest lucru vă scutește de dificultatea de a tăia o gaură mare în perete sau tavan pentru a instala o cutie standard împotriva cadrului. Evitarea problemelor electrice este simplă. În fiecare an, mii de incendii sunt rezultatul unor probleme comune de instalare electrică. Pe măsură ce unele case mai vechi sunt remodelate, unele prize electrice sunt instalate fără o priză împământată corespunzător, înlocuind vechea priză. Aceasta este o eroare deoarece, în cazul unui scurtcircuit, placa de acoperire poate deveni mortală.

Cum să evităm astfel de probleme majore electrice obișnuite în timpul procesului de remodelare. Uneori adăugarea de panouri pe o suprafață a peretelui poate provoca încălcări ale codului. Utilizați inele de extensie pentru a rezolva problema. Există întotdeauna posibilitatea de a instala o priză electrică nouă și de a folosi un extensor sau plăci de spălare în spatele cutiei. Unele probleme pot apărea dacă capse sunt strânse prea strâns pentru a fixa firul de știfturi sau grinzi. Cablul poate fi grav deteriorat dacă nu este atașat corect. Cel mai bun mod de a preveni acest lucru este să treceți cablajul prin conducte sau tăvi de cabluri. Codul electric național are cerințe specifice în ceea ce privește cablul învelit nemetalic, modul de capsare și siguranță în funcție de cât de aproape sunt de cutia de ieșire și de parcurs. Utilizarea cablurilor necorespunzătoare poate cauza supraîncălzirea firelor.

Asigurați-vă că nu adăugați mai mulți amplificatori la acel circuit și, dacă este necesar, adăugați un nou circuit la placa de bord. Atenție, problema nu este întotdeauna cablarea. Poate fi întrerupătorul în sine, deci asigurați-vă că analizați cerințele amplificatorului.

Cablul neprotejat poate fi deteriorat. Cablurile electrice trebuie acoperite și protejate dacă sunt expuse pe scară largă publicului și dacă sunt expuse condițiilor meteorologice dure. Asigurați-vă că acoperiți și protejați toate cablurile dezbrăcate utilizând bandă electrică aprobată sau orice altă metodă aprobată de NEC. Amintiți-vă că fiecare fir are funcția sa fie neutru, curent sub tensiune sau pământ. Fiecare dintre ele trebuie să fie conectat corespunzător. Trebuie utilizat un conector de cablu pentru a împiedica metalul să deterioreze învelișul cablului și să provoace un scurtcircuit. Nu înlocuiți corpurile de iluminat din casele mai vechi fără un conductor de împământare. Înlocuirea corpurilor de iluminat necesită împământare dacă este instalat un corp de metal sau instalați protecție GFCI pe circuit. Corpurile nemetalice pot fi înlocuite fără împământare. Așadar am învățat împreună astăzi despre remodelarea electrică. Sperăm ca v-a fost de folos articolul.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending