Connect with us

Emisiuni

True Hollywood Story revine la E! Primul episod este dedicat artistei Cardi B

Avatar

Published

on

            E! lansează un nou sezon al cunoscutei emisiuni True Hollywood Story, în 14 mai, vineri, de la 23:00! În acest sezon intră sub lupă cele mai fascinante personaje și momente din pop culture. De la povești de succes răsunător, pierderi colosale sau partea mai puţin plăcută a celebrității, noile episoade aduc interviuri în exclusivitate și informații noi de la vedete, jurnaliști și oameni din industrie. 

 

 

Episodul din 14 mai este dedicat artistei Cardi B și ascensiunii ei fără precedent. Până să cucerească industria muzicală, a trebuit să depășească multe obstacole și probleme de sănătate. Interviuri cu producătoarea Mona Scott-Young, Picture Perfect, Maino și alții arată cum această legendă a construit totul de la zero și a rămas cu picioarele pe pământ.

 

Celelalte episoade difuzate în mai:

“Death of Innocence” – 21 mai, de la 23:00

SelenaChristina Grimmie și Rebecca Schaeffer au fost trei staruri în plină ascensiune, dar viețile lor au fost curmate prea devreme de fani obsedați. Soțul Selenei, Chris Perez și fratele Cristinei, Marcus Grimmie, împărtășesc cu publicul întâmplări personale.

 

“Star Sisters” – 28 mai, de la 23:00

Beyoncé și Solange KnowlesBritney și Jamie Lynn Spears și Miley și Noah Cyrus sunt trei perechi de frați celebrii, a căror relație strânsă și susținere necondiționată, i-a ajutat să supraviețuiască în lumina necruțătoare a reflectoarelor.

 

True Hollywood Story este produs de The Intellectual Property Corporation (IPC) și îi are ca producători executivi pe Eli Holzman, Aaron Saidman și Elisa Rothstein.

 

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending