Connect with us

ALL MEDIA

Trupa Akcent, pusă la perete de Liviu Hodor!

Published

on

Trupa Akcent, formată din Adrian Sînă, Sorin Brotnei şi Mihai Gruia, cunoscută pentru super hiturile „My Passion”, „That’s My Name”, „Feelings on fire”, sau „I’m Sorry”, s-au lasat „dezbrăcați” de secrete joi, 17 mai, în cadrul emsiunii Request 629 de la Radio 21, găzduită de Liviu Hodor între orele 18:00 şi 20:00.

Trupa a fost invitată al rubricii „Vedete la perete”, în cadrul căreia vedetele stau de vorbă cu fanii pe peretele de Facebook Radio 21, www.facebook.com/radio21. Ascultătorii le-au putut pune băieţilor de la Akcent tot felul de întrebări, iar aceştia le-au răspuns tuturor, în măsura în care întrebările au fost decente.

„M-am gândit că fanii îşi doresc foarte mult să stea de vorbă live cu artiştii lor preferaţi. Aşa că în fiecare marţi şi joi o să le dau ocazia să facă acest lucru pe pagina de Facebook Radio 21. Pe lângă intervenţiile în direct de la Request 629, starurile vor răspunde tuturor întrebărilor primite pe Facebook de la fanii lor.”, spune Liviu Hodor.

Liviu Hodor, cel mai fashion DJ din România, se aude la Request 629, de luni până vineri, între orele 18:00 şi 21:00, unde îşi răsfaţă ascultătorii cu cea mai bună muzică a momentului, mixată în trei ore cu dedicaţii şi voie bună! Liviu Hodor invită câte un artist în emisiune, în fiecare marţi şi joi, pentru a-i afla şi cele mai ascunse secrete, în cadrul rubricii „Vedete la perete”.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending