Connect with us

Life Style

Trupa Diesel revine cu un nou videoclip inedit, “Cer”, cu capul în jos

Published

on

Trupa Diesel lansează un nou videoclip inedit, pentru cel de-al doilea single, “Cer”, compus de echipa HaHaHa Production și lansat împreună cu MediaPro Music.

Mesajul piesei este unul simplu și optimist:

“Într-o lume ideală ne-am dori să avem tot ceea ce este descris în melodie, însă, cum nu trăim într-o astfel de lume, ne mulțumim doar cu soarele pe cer, așa cum spune refrenul”, a declarat Sorin Dănescu, solistul trupei.

Consecvenți în unicitate, după lansarea clipului precedent la metroul bucureștean, în februarie, membrii trupei (Sorin Dănescu, Alex Lambrino, Alexandru Georgescu și Doru Diaconu), împreună cu regizorul Florin Botea, au realizat de aceasta dată un concept video nemaintâlnit, filmările cu membrii trupei realizându-se cu capul în jos.

Esențiala a fost echipa de alpiniști prezentă pe întreg parcursul filmărilor, atenta la fiecare miscare a protagonistilor. Toboșarul Doru Diaconu a beneficiat de o atentie specială, pentru el dedicându-se două sisteme de scripeți, unul pentru setul de tobe și altul pentru el.

Filmările au durat doua zile și au avut loc la Năvodari, Mihail Kogălniceanu, Ograda și București. Povestea videoclipului urmărește visul suprarealist al personajului principal, care, odată lovit accidental de către un instrument al membrilor trupei, intră într-o relație specială cu formația și cu o frumoasă fată pe care o reîntâlnește, odată trezit din vis.

„’Cer’ este videoclipul cu numărul 23 din cariera mea, dar îl pot numi cu siguranță cel mai greu de filmat. Daca până acum eram foarte mândru de cele 22 de videoclipuri precedente, toate produse de mine, acesta devine de departe preferatul meu”, a mai declarat Sorin Dănescu.

Diesel Cer

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending