Connect with us

K-News & Culture

Trupa fenomen BTS a fost premiată în cadrul Galei iHeartRadio Music Awards 2022

Published

on

Foto Credit: allkpop
Reclame

Mult îndrăgita formaţie K-POP BTS şi-a dovedit din nou popularitatea peste graniţe, câştigând două premii în cadrul Galei iHeartRadio Music Awards 2022. Evenimentul ce a avut loc marţi, 22 Martie a reunit unele dintre cele mai populare vedete din industria muzicală internaţională. De pe lista nominalizaţilor nu au lipsit nici cei şapte membri BTS care au luat acasă încă două trofee importante.

Piesa „Butter” le-a adus băieţilor din BTS distincţia Music Video Of The Year sau Videoclipul Anului. Numărul tot mai mare al fanilor care se bucură din plin de muzica lor originală şi de toate activităţile artistice ale trupei, i-a făcut câştigători şi la categoria Best Fan: Army. Cum Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V şi Jungkook nu au putut fi prezenţi pe covorul roşu, au trimis un mesaj video de mulţumire pentru toţi cei care i-au votat şi îi susţin.

Alături de compozitori renumiţi la nivel internaţional, la scrierea piesei premiate „Butter” a participat şi membrul RM, lucru ce i-a încântat pe fani. În cadrul unei conferinţe de presă, membrii trupei au explicat că este vorba despre un cântec ce se ascultă uşor, care te cucereşte de la prima audiţie. În locul unui mesaj profund, este pusă pe note muzicale o declaraţie de dragoste jucăuşă, pentru persoana care ne place. Când s-a lansat, single-ul „Butter” a fost în trending şi în România, fiind unul dintre cele mai urmărite videoclipuri.

Articol realizat de Bianca Bujor pentru RADAR DE MEDIA.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending