Connect with us

Eurovision

Trupa Hotel FM : conferinţă de presă cu live report pe Facebook

Published

on

Reclame

Pentru prima dată la o conferinţă de presă, reprezentanţii României la Eurovision au răspuns azi, 31 ianuarie, în timp real nu numai la întrebările jurnaliştilor din sală, ci şi la cele primite pe internet din întreaga lume. Întrebările au fost trimise de fani pe pagina de Facebook a concursului Eurovision România (la adresa www.facebook.com/eurovision.romania) iar răspunsurile au fost postate în limba engleză, în timp real,  pe măsură ce ele erau date.

Gabriel Băruţă, David Bryan şi Alex Szüs, cei trei membri ai trupei Hotel FM, ce vor reprezenta România la concursul Eurovision, au avut luni, 31 ianuarie, prima lor întâlnire cu presa în această calitate. După o scurtă prezentare a celor trei (detalii în attach), discuţia s-a concentrat pe pregătirile pentru concursul de la Dusseldorf. Gabriel Băruţa a menţionat că se lucrează atât la forma finală a piesei, cât şi la spectacolul pe care îl vor prezenta în Germania: „Vrem să fie totul de bun simţ, nu vrem să aducem nimic kitschos, nimic exagerat. Nu cred că avem şanse cu ceva nenatural”.

Din acest motiv, piesa „Change” va fi reorchestrată cu „instrumente naturale” : tobă, pian, viori fără efecte electronice. În paralel cu pregătirile pentru spectacol, echipa TVR lucrează la stabilirea detaliilor pentru filmarea videoclipului piesei „Change” şi pentru turneul european de promovare. În această etapă, turneul urmează să includă destinaţii precum: Chişinău, Londra, Roma, Budapesta, Atena, Bruxelles şi Sofia.

Tot în cadrul activităţilor de promovare, în 9 aprilie, trupa Hotel FM urmează să susţină un concert alături de mari nume ale scenei româneşti ce va fi difuzat pe TVR 1 şi TVR Internaţional.

Alături de trupa Hotel FM, în sala de la Hotel Rin din Bucureşti  s-a aflat echipa TVR, condusă de Marina Almăşan, precum şi specialiştii care, în această perioadă, s-au ocupat de imaginea celor trei : Rodica Puca – stilist şi consilier de imagine, Simona Hulber – designer vestimentar şi creator, Ioana Chiriţă – fotograf şi Cătălin Dulu – hair stilist (detalii despre ei în attach).

Concursul Eurovision va avea loc la Düsseldorf pe 10, 12 şi 14 mai. Pentru marele premiu al concursului se vor lupta artişti din 43 de ţări, 38 concurând în cele două semifinale, iar ceilalţi cinci intrând direct în finală. Trupa Hotel FM cu piesa „Change” va concura pentru România în a doua jumătate a celei de-a doua semifinale, pe 12 mai.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV7 ore ago

Spania a câștigat EURO 2024, în direct la PRO TV! Peste 2.9 milioane de telespectatori au urmărit finala care a fost lider absolut de audiență

AUDIENȚE TV3 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show3 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV3 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show3 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni4 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale5 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Showo săptămână ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinemao săptămână ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending