Connect with us

Emisiuni

Trupa Obligo, al optulea finalist “iUmor”, decis de cãtre telespectatori

Buna dispoziţie şi hohotele de râs au fost şi ieri vedetele unei seri încãrcate de umor, în cadrul celei de-a opta ediţii a emisiunii „iUmor”, difuzatã asearã, de la 20:00, la Antena 1. În compania unui juriu „nebun”, aşa cum l-au caracterizat ori de câte ori au avut ocazia chiar componenţii lui, o nouã serie de concurenţi a fãcut tot ce le-a stat în putinţã pentru a demonstra cã au umor. Aşa cum era de aşteptat, juraţii nu au ratat nicio ocazie pentru a se tachina reciproc sau pentru a face dezvãluiri de senzaţie.

Published

on

Foto Credit: Antena 1
 

Buna dispoziţie şi hohotele de râs au fost şi ieri vedetele unei seri încãrcate de umor, în cadrul celei de-a opta ediţii a emisiunii „iUmor”, difuzatã asearã, de la 20:00, la Antena 1. În compania unui juriu „nebun”, aşa cum l-au caracterizat ori de câte ori au avut ocazia chiar componenţii lui, o nouã serie de concurenţi a fãcut tot ce le-a stat în putinţã pentru a demonstra cã au umor. Aşa cum era de aşteptat, juraţii nu au ratat nicio ocazie pentru a se tachina reciproc sau pentru a face dezvãluiri de senzaţie.

În urma voturilor exprimate pe aplicaţia „iUmor”, telespectatorii au decis cã cel de-al optulea finalist al show-ului, care merge direct în marea finalã este trupa Obligo. Cei trei tineri au povestit încã din culise cã nu au pregãtit absolut nimic, pentru cã tocmai ãsta este secretul lor: improvizeazã pe loc, la cererea publicului, aşa cã i-au provocat pe juraţi sã îi ajute. Astfel, întrebat care e magazinul în care nu a intrat niciodatã, Cheloo a stârnit hohote de râs cu mãrturisirea sa: un magazin de articole bisericeşti. Acesta a devenit şi locul în care s-a desfãşurat acţiunea momentului din concurs, iar Delia şi Mihai au trebuit sã completeze cu cinci genuri de film şi cinci emisiuni tv. Iar pentru cã nu toatã lumea din salã era familiarizatã cu acest gen de show, unul dintre concurenţi a şi explicat regulile jocului: „Când eu spun schimbã, colegii mei vor trebui sã schimbe un gest, o replicã sau stilul în care de desfãşoarã acţiunea”.

Delia le-a mãrturisit colegilor sãi cã nu e deloc strãinã de show-urile de improvizaţie: „Mã joc şi eu cu colegii mei de trupã; facem treaba asta des, în duba noastrã cea de toate zilele, cu care mergem în turnee şi în care ne petrecem foarte multe ore. Asta ai sã auzi mereu <<schimbã…schimbã…schimbã!”, a povestit ea amuzatã. Juraţii s-au dovedit absorbiţi de jocul tinerilor, oferindu-le trei „Da”. „Mai vrem! Vrem sã mai stea! Vrei sã mai vezi, mai ales cã niciodatã nu-i la fel!”, a spus Delia, iar Cheloo s-a arãtat şi el foarte interesat de moment, ba chiar în culise a încercat sã facã şi el asta.

Pe scena „iUmor” a venit asearã şi Cosmin Bighei, cu un moment de stand up, construit chiar în jurul numelui sãu. În momentul în care Cheloo a încercat sã îi testeze curajul pe scenã, Cosmin nu s-a ferit sã fie el însuşi: „ Eu sunt Cosmin Bighei, fac stand up, am fãcut glume despre manele şi l-am supãrat pe Cheloo!”, s-a autocaracterizat el amuzat. Rapperul a mãrturisit şi el: „Am vrut sã vãd cum reacţioneazã, dacã ştie sã îşi negocieze poziţia scenã-public!”. Cosmin a primit doi „Da”.

Tot doi „Da” a primit şi Ovidiu Danci, cu un numãr de balet cu mult umor. „E posibul ca tu sã fii poate cel mai bun din România atunci când faci un travesti!”, i-a mãrturisit Bendeac, iar replica concurentului nu a întârziat: „Datoritã ţie am ridicat mereu standardele, pentru cã tu faci nişte travestiuri cu mare artã!”. Pânã şi Cheloo i-a spus cã i se pare intersant ce a fãcut însã, „nu pot sã-mi dau cu pãrerea pentru cã nu am mai vãzut alte lebede niciodatã. Sunt acel nenorocit care a plecat şi de la „Lacul Lebedelor”, pentru cã prea mult balet m-a obosit. Am fost la un singur spectacol de balet în viaţa mea şi am plecat urlând!”, a povestit amuzat rapperul.

Seara a continuat cu Rosa Milewski, o concurentã trecutã de mult de prima tinereţe. Delia nu doar cã i-a sugerat doamnei sã îl invite la dans pe Mihai, spre disperarea juratului, ba chiar a completat: „Luaţi-l în braţe, doamnã, strângeţi-l la piept, se lasã mai greu!”. În momentul în care le-a şi spus juraţilor cã îl place pe Mihai, Cheloo nu a mai suportat : „Gelozia din sufletul meu şi-a fãcut loc la suprafaţã, iar faptul cã m-a neglijat şi toatã atenţia ei s-a îndreptat cãtre Bendeac m-a lãsat cu un gust amar!”, a glumit rapperul, care a continuat: „eu m-am plictisit! Toatã lumea vrea sã îl pupe pe gurã pe Bendeac!”. Delia le-a povestit râzând colegilor sãi cã adorã sã îl punã pe Mihai în astfel de situaţii: „Îmi place sã îl vãd fãcând cele mai groaznice lucruri posibile!”, însã Cheloo i-a sãrit imediat în ajutor colegului sãu: „Am sã ţi-o coc! Pentru cã îi faci asta lui Bendeac, îţi jur cã am sã îţi fac acelaşi lucru. Nu mai invita toate boşoroguţele sã atace Bendeacul nostru! El este cu bun simţ, nu a învãţat nimic de la mine!”, a spus Cheloo. Doamna Rosa a primit un singur „Da”.

Tot un singur „Da” a primit şi Fulvio Balboni, concurentul italian care a adus şi el pe scena „iUmor” tot un moment de stand up, care însã nu i-a convins pe juraţi cã meritã un loc în finalã. Seria de „Nu” categoric a fost deschisã însã de Magicianul Teo, cãruia actul de magie nu i-a reuşit deloc. „Ne cerem scuze cã am fost prea permisivi. Trebuia sã ştergem pe jos cu el!”, a glumit Cheloo, dupã momentul lui. Nici fetele din Trupa Vogue nu au scãpat mai uşor. Deşi s-au arãtat de-a dreptul absorbiţi de frumuseţea componentelor trupei, juraţii au decis în unanimitate cã locul lor nu e pe scena „iUmor”. Tot trei „Nu” a primit şi Doru Mihãilescu, care deşi a încercat sã şi revinã în show, momentul lui de stand up nu a fost pe placul juraţilor. „El gãseşte singura modalitate ca o glumã bunã sã devinã una proastã!”, a declarat dezamãgit Mihai Bendeac.

În schimb, urmãtorii doi concurenţi i-au fãcut pe juraţi sã aplaude cu inima deschisã. Trei „Da” a primit doamna Angela Trifon, cu o coregrafie impresionantã, inspiratã din folclorul Moldovei. Doamna şi-a folosit mâinile şi picioarele pentru a da viaţã unei perechi de pãpuşi, prinse într-o trântã moldoveneascã. „Nu am vãzut aşa ceva în viaţa mea”, i-a mãrturisit Delia, iar Cheloo a continuat: „Acest act ne reconfirmã faptul cã de mii de ani femeia se bate parte în parte cu bãrbatul. Mie mi-a plãcut foarte mult!”. Bendeac s-a arãtat surprins: „Sã-i placã lui Cheloo ceva folcloric, mi se pare într-adevãr o performanţã!”. Tot trei „Da” a primit şi Dan Ştefãnescu, fondatorul trupei Vacanţa Mare, pentru un numãr impecabil de stand up. Delia l-a felicitat şi l-a încurajat sã lase deoparte emoţiile, în vreme ce Cheloo i-a mãrturisit cã este un fan al trupei.

Duminica viitoare, de la 20:00, o ultimã serie de concurenţi încearcã sã îşi demonstreze umorul în lupta pentru premiul pus la bãtaie de Antena 1, 20.000 de euro, urmând ca cei nouã finalişti, aleşi în urma voturilor exprimate de cãtre telespectatori pe aplicaţia „iUmor”, sã lupte mai aprig ca oricând în marea finalã a show-ului, difuzatã duminicã, 5 iunie, de la 20:00, la Antena 1.

iUmor Antena 1

iUmor
Antena 1

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni

Horia Brenciu, dezvăluire pe scena X Factor: ”Eu am fost călușar când eram mic”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Horia Brenciu și Carla’s Dreams sunt cuprinși de nostalgie în cadrul celei de-a opta ediții X Factor, difuzată diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, după ce unul dintre concurenți le amintește juraților de propria copilărie.

Ștefan Leonte a surprins pe toată lumea în momentul în care a mărturisit că face parte din trupa de dans a lui nea Mărin.

”Fac parte din trupa ”Larisa și Marin Barbu”. E un om care ține ștafeta sus și asta este foarte bine. Dacă te vede că îți dorești un lucru te ajută foarte mult. Văzând că am ureche muzicală mi-a zis ”merită să încerci, du-te și vezi ce se întâmplă și noi te susținem”. Nea Mărin mi-a urat succes și m-a sfătuit să nu am emoții”, a declarat Ștefan, care a ales să cânte o melodie patriotică intitulată ”Când avea să moară Ștefan”.

Piesa a fost una care i-a stârnit amintiri lui Carla’s Dreams, dar și o părere de rău lui Horia Brenciu care spera să aibă ocazia să joace dansul călușarilor în compania unuia dintre dansatorii din trupa lui nea Mărin.

”Piesa asta o știu de la grădiniță. Eu vă mulțumesc că ați validat copilăria mea”, a declarat Carla’s Dreams.

”Mie îmi pare foarte rău că nu am dansat. Eu am fost călușar când eram mic. Acum dezvăluirile sunt la ordinea zilei”, a spus, la rândul lui, Horia Brenciu.

Dacă Horia Brenciu va dansa sau nu până la urmă călușarul și dacă talentul muzical al lui Ștefan Leonte este pe măsura talentului său de dansator, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, la Antena1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Mihai Bendeac către Horia Brenciu, în culisele X Factor: ”Eu nu merit asta”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Cea de-a opta ediție X Factor, difuzată diseară, de la ora 20.00, la Antena 1, este presărată cu o mulțime de momente neprevăzute. Mihai Bendeac va fi protagonistul unei secvențe neașteptate în culisele X Factor.

Diseară, pe scena X Factor, va urca pentru a doua oară Mihaela Platon, pe care însă Mihai Bendeac o vede pentru prima dată. După ce tânăra de 18 ani interpretează piesa ”It’s a man’s world”, actorul îi face o mărturisire surprinzătoare: ”Te voi conduce în culise în genunchi, asta este penitența mea pentru că nu am crezut în tine.”

Și pentru că jurații au fost uimiți de gestul lui Mihai Bendeac, Horia Brenciu s-a oferit să-i cureţe acestuia pantalonii după ce a mers în genunchi prin culise.

”Nu cred, nu cred așa ceva. Eu nu merit asta”, îi spune Mihai Bendeac lui Horia Brenciu.

Cum va reuși Mihaela Platon să-i impresioneze pe jurați și ce-l face pe Mihai Bendeac să aibă o astfel de reacție, telespectatorii vor afla diseară, de la ora 20.00, la Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Emisiuni

Ce rețete inedite își vor face apariția în cel de-al șaselea sezon ”Chefi la cuțite”

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1
 

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se află la masa jurizării Chefi la cuțite pentru un nou sezon al celui mai iubit show culinar, ce are premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1.

Banda misterioasă le-a dat ocazia să încerce până în acest moment cele mai inventive, bizare, sau delicioase preparate, iar sezonul cu numărul șase nu vine mai prejos. Creativitatea concurenților va fi pusă față în față cu un juriu obiectiv și dur, tocmai de aceea unii dintre candidați au făcut alegeri culinare aparte, pentru a se asigura că apariția lor va fi una memorabilă.

Astfel, în cel de-al șaselea sezon, telespectatorii vor afla și mai multe secrete culinare, sau pașii prin care pot obține o serie de rețete atipice. Dacă o studentă le va propune chefilor un preparat egiptean, “porumbel umplut cu orez”, un arhitect este convins că va face impresie cu „rocoto la cuptor”, un ardei cu o iuțime de trei ori mai puternică decât cunoscutul jalapeño mexican. Nici „înghețata de mici”, sau „sarmalele vietnameze” nu vor lipsi de sub cloșurile misterioase, dar lista preparatelor ce vor surprinde cu adevărat trioul imbatabil nu se încheie aici.

Cea mai mare frică a chefilor, rețetele vegane și vegetariene, își vor face și ele apariția, desprinse din gastronomia indiană sau turcească. Astfel, telespectatorii vor putea afla cum pot găti o tartă franțuzească cu un blat sănătos din multicereale și ce ingrediente pot folosi pentru a realiza rețete ideale și în perioada de post. O nutriționistă ce adoptă stilul de viață vegan va încerca să facă impresie cu o tocăniță ce conține un ingredient interesant, un fruct asiatic rar, ce nu s-a mai aflat până acum sub cloșuri: jackfruitul.

Ce părere vor avea chefii despre această farfurie exotică și cum vor juriza preparatul neobișnuit, cei din fața micilor ecrane vor vedea în noul sezon Chefi la cuțite, ce va avea premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending