Connect with us

A-Z NEWS

Trupa Valahia, Mihaela Mihai si Fetele de la Pussycat vin la InTrecerea anilor, in premiera la TVR 1 (video)

Published

on

Reclame

La cea de-a doua ediţie a emisiunii ÎnTrecerea anilor vor intra în competiţie anii ´70 şi anii ´90, echipele fiind conduse de Roxana Popescu si Irina Mohora. Mircea Radu va aduce din nou în studioul emisiunii nume cunoscute şi iubite de telespectatori, ale căror performanţe se leagă de cele două decenii amintite.

Fie că este vorba despre No Mercy cu a sa Please Don’t Go ori de Pussycat cu îndrăgitul hit Mississippi, ori de actriţele de teatru şi film Violeta Andrei şi Bianca Brad, de actorul Sebastian Papaiani, telespectatorii vor avea parte de întâlniri memorabile la ÎnTrecerea anilor.

În primăvara anului 1999, Banii şi fetele a fost cea mai difuzată piesă la radio şi la toate posturile de televiziune. A fost hitul care a stat în topuri timp de cinci luni, având şi primul videoclip care a apărut pe Atomic TV. Tot aceasta a fost piesa care l-a consacrat pe Mihai Trăistariu alături de Dorin Topală şi Costi Ioniţă sub numele de Valahia. Special pentru ÎnTrecerea anilor, trupa Valahia s-a reunit în fromula completă, cea de la debut, iar pe 4 decembrie, telespectatorii îi vor putea urmări pe cei trei interpretând un alt hit al lor – La mare, la soare.

Mihaela Mihai, Laurenţiu Cazan, George Nicolescu, Anca Ţurcaşiu, dar şi sportivii Leonard Doroftei şi Ivan Patzaichin vin la ÎnTrecerea anilor pentru a vă convinge că perioada care le-a adus glorie a fost cea mai frumoasă de până acum. Dan Mihăescu,  unul dintre cei trei autori ai scheciurilor interpretate de către Toma Caragiu (,,Aşa-i in tenis”, ,,Omul cu şopârla” sau ,,Petrecerea continuă”) aminteste  telespectatorilor cum se făceau revelioanele de altădată la TVR.

,,Se spune despre dumneavoastră că aveti una dintre cele mai puternice voci din muzica românească. În aceeasi măsură, se spune si că aveti si cele mai frumoase picioare din showbiz-ul românesc. Care dintre aceste două aprecieri vă încântă mai mult? „, si-a început Mircea Radu discutia cu invitata sa, Mihaela Mihai. Reactia de emotie puternică a Mihaelei o veti vedea la ÎnTrecerea anilor, sâmbătă seara, de la 21.10.
Cele două membre ale formatiei Pussycat au fost impresionate de gentiletea lui Mircea Radu  care, în mod firesc, i-a pupat fiecăreia mâna după ce au cântat… În culise, ele au declarat că nu sunt obisnuite cu un asemenea gest, dar că admiră atentia deosebită pe care românii o dau femeilor.

Tot la ÎnTrecerea anilor de sâmbătă, Doroftei a tinut mortis să intre în scenă pe melodia trupei BUG Mafia – ˶Sunt român în România”, spunând că este un cântec pe care il iubeste si care întotdeauna i-a purtat noroc. Iar Dan Mihăescu i-a facut cadou lui Mircea Radu o carte specială – Biografie Tudor Vornicu.

Prezentată şi produsă de Mircea Radu, emisiunea ÎnTrecerea anilor este o competiţie între melodiile, filmele şi succesele sportive ale unor generaţii întregi. „Făcând apel la nostalgie, curiozitate, umor şi ironie, încercăm să aducem în atenţia telespectatorilor cele mai importante momente din istoria şi cultura lumii, în special ale României”, declară Mircea Radu, producătorul şi prezentatorul emisiunii de la TVR 1.

Video din prima editie


Despre Mircea Radu:

Mircea Radu, care şi-a început cariera în Televiziunea Română ca prezentator de ştiri, a revenit în această vară la TVR, după o pauză de zece ani, timp în care şi-a legat numele de formate de divertisment de succes precum Din dragoste, Genialii, Noaptea erorilor. Înainte de experienţa de prezentator de divertisment, Mircea Radu a fost gazda principalului jurnal de ştiri al postului public. Din 27 noiembrie, el va prezenta la TVR 1 emisiunea ÎnTrecerea anilor, în fiecare sâmbătă, de la ora 21.10.

Despre căpitanii de echipă:

Irina Mohora este absolventă a Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy”. A început munca în TVR cu două săptămâni de practică studenţească, pe care le-a „prelungit”, astfel că acum are deja cinci ani de vechime în televiziune. A trecut prin toate stadiile ce impun construirea unei cariere în televiziune: reporter, redactor, ca într-un final, să ajunga în faţa camerei. De câţiva ani, prezintă cu succes emisiunea pentru copii ABC… de ce?, de la TVR 2. Nu a facut actorie, dar talentul şi frumuseţea au recomandat-o pentru un rol într-o telenovelă, mai multe reclame realizate în străinătate, precum şi pentru numeroase pictoriale în reviste glossy.

Roxana Popescu lucrează în TVR de 10 ani, în cadrul Departamentului Sport, debutând la scurt timp după majorat, la TVR Timişoara. Pasiunea ei pentru sport s-a împletit cu o aptitudinile lirice: astfel, dacă în adolescenţă publica volume de poezii, în timpul facultăţii îşi cheltuia toţi banii din bursa de la Facultatea de Litere din Timişoara pentru bilete la peluză, la meciurile de acasă ale echipei Poli AEK Timişoara şi cânta în ploaie până răguşea. A prezentat emisiunea Ştii sport? de la TVR 1, iar printre cele mai frumoase amintiri legate de munca în TVR se numără interviurile cu Robinho sau Kaka, luate la Cupa Confederaţiilor, când a însoţit naţionala Braziliei.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending