Trupa VUNK prezintă o parte din spectacolul CAMELEOM vineri, în cea de-a patra gală LIVE Românii au talent! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Trupa VUNK prezintă o parte din spectacolul CAMELEOM vineri, în cea de-a patra gală LIVE Românii au talent!

Published

on

Trupa VUNK pregătește un moment extraordinar pentru cea de-a patra gală live Românii au talent! Cu o săptămână înainte de concertul simfonic pe care-l vor susține pe 24 mai la Arenele Romane, membrii trupei vor urca pe scena celui mai tare show de divertisment pentru a le prezenta telespectatorilor o parte din spectacolul ”CAMELEOM”.

Cornel Ilie și colegii lui sunt nerăbdători să le aducă vineri românilor un moment grandios și să le împărtășească visul lor, împlinit prin această producție complexă.

“În cea de-a patra semifinală live Românii au talent vom veni împreună cu dirijorul George Natsis, dar și cu o parte din orchestra cu care vom cânta în CAMELEOM, concertul nostru simfonic rock, de  joi, 24 mai, de la Arenele Romane. Pe cea mai importantă scenă din România, cea a emisiunii, vom cânta varianta simfonică a uneia dintre cele mai cunoscute piese ale noastre. Pe lângă această melodie, am pregătit și o surpriză pentru cei patru jurați și pentru Smiley și Pavel, o nouă identitate, pentru o nouă specie de oameni.”, a declarat Cornel Ilie.

Surprizele se țin lanț în cea de-a patra gală Românii au talent, vinerea aceasta, de la 20:30! Telespectatorii vor avea parte de o competiție aprigă, în care 10 semifinaliști uimitori vor lupta pentru un loc în marea finală.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending