Trustul Dogan Yayin din Turcia amendat cu 3,22 miliarde de dolari - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Life Style

Trustul Dogan Yayin din Turcia amendat cu 3,22 miliarde de dolari

Published

on

Cea mai mare amenda aplicata de autoritatile din Turcia lui Dogan Yayin, proprietarul postului de televiziune Kanal D, a fost majorata la 4,8 miliarde de lire (3,22 miliarde de dolari).

Amenda ar putea creste daca nu va fi platita la timp. Amenda initiala, data pe 8 septembrie, fusese de 2,5 miliarde de dolari, informeaza Reuters.

Dogan Yayin este acuzat de mai multe nereguli fiscale intre 2005 si 2007. Majorarea amenzii cu 29% reprezinta calcularea dobanzilor.
Dogan Yayin, care controleaza jumatate din piata turca de mass-media, a acuzat guvernul ca actiunile indreptate impotriva grupului au la baza abordarea critica la adresa guvernului si a partidului islamist al premierului Tayyip Erdogan.

Comisia Europeana a declarat in aceasta luna ca amenda ameninta libertatea presei in Turcia si ar putea afecta oferta procesul de a deveni primul stat musulman membru al UE.

Sursa: Ziare.com

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Subscribe to our newsletter!

[newsletter_form type="minimal"]
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending