Tu ai nevoie de o firmă de pază pentru afacerea ta ? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

UTILE

Tu ai nevoie de o firmă de pază pentru afacerea ta ?

Published

on

In calitate de proprietar de afacere, este posibil sa nu iti poti proteja afacerea de absolut toate riscurie care o pot afecta. Cu toate acestea, exista un tip de risc pe care il poti controla intr-o anumita masura si acesta este riscul de securitate. 

 

Asigurarea proprietatii afacerii tale si a angajatilor sunt la fel de importante ca si inlaturarea altor riscuri comerciale. Iar pentru a face acest lucru cu succes, poti angaja o firma de paza care sa se ocupe de toate aspectele acestea.  Iata 3 motive pentru care o firma de paza este utila pentru protectia unei afaceri:

 

Securitate non-stop. Cand incepi o colaborare cu o firma de securitate, beneficiezi de protectie non-stop. Indiferent de orele de functionare a afacerii tale, o companie de securitate iti va oferi servicii de securitate pe tot parcursul zilei.

Serviciile de securitate vor include supraveghere video, agenti de securitate, sisteme de alarma si alte dispozitive de monitorizare. Cu protectie si monitorizare non-stop, obiectele de valoare si informatiile confidentiale vor fi securizate in permanenta!

 

Gestionarea situatiilor de urgenta. Companiile de securitate pun la dispozitie agenti de paza care sunt instruiti sa se ocupe de situatii de urgenta, cum ar fi un incendiu sau un fenomen natural devastator. De la informarea oamenilor cu privire la o situatie de urgenta pana la evacuarea lor in siguranta din cladire, agentii de securitate pot gestiona situatia in mod eficient.

Advertisement

In acelasi timp, unii agenti de securitate sunt instruiti pentru a oferi primul ajutor si sunt capabili sa gestioneze astfel de situatii in asa fel incat sa asigure calmul si linistea oamenilor implicati, daca este necesar.

Totodata, unele sisteme de alarma trimit o notificare sau alerteaza imediat autoritatilor locale. Acest lucru ajuta la controlarea situatiei si la evitarea risipei de resurse, in special in caz de accident.

 

Monitorizare constanta. Agentii de securitate sunt, de asemenea, instruiti sa va monitorizeze sistemele de securitate pentru a preveni modificarea acestora. Aceste sisteme includ camere de securitate, sisteme de alarma si alte echipamente. In plus, paznicii mobili se asigura ca intreg perimetrul cladirii este monitorizat pe parcursul celor 24 de ore.

La NewMao Protect gasesti atat servicii de paza umana, cat si de monitorizare si interventie rapida. Scopul acestui serviciu este asigurarea securitatii obiectivelor, bunurilor si valorilor impotriva oricaror actiuni ilicite care lezeaza dreptul la proprietate, existenta materiala a acestora, precum si protectia persoanelor impotriva oricaror acte care pot periclita viata, integritatea fizica si sanatatea acestora, prin activitati desfasurate cu forte si mijloace specifice!

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending