Connect with us

UTILE

Tu știi ce mănâncă pisica ta? Vezi ce trebuie să verifici la hrana uscată pentru pisici

Published

on

În procesul de creștere și îngrijire a unei pisici, alimentația joacă un rol esențial, impactând starea ei de sănătate, aspectul blăniței și starea de spirit a animalului.

Hrana uscata pisici pe care o găsești în magazine este extrem de variată: există tot felul de branduri, produse bine marketizate, variante la preț mic sau alimente premium cu discounturi atractive și așa mai departe. Se știe despre pisici că sunt și gurmande, și pofticioase, așadar e posibil ca multe dintre alimentele pe care le primesc să le facă, de fapt, rău. În acest scurt ghid afli ce să urmărești la produsele pe care i le cumperi, la ce să fii atent și ce să eviți cu desvârșire.

  1. Pisicile sunt carnivore, nu omnivore: proteina este componenta esențială din alimentația lor

Dieta sănătoasă a felinelor va conține întotdeauna proteine, vitamine și minerale. Laptele și produsele derivate sunt contraindicate în alimentația de bază a pisicilor, deși sunt multe persoane care le oferă aceste tipuri de alimente. Pisicile au intoleranță la lactoză, deci sistemul lor digestiv procesează mult mai greu lactatele. În același timp, atrag atenția specialiștii, sunt de evitat carbohidrații în exces. Dacă produsele pe care le achiziționezi au în componența lor proteine, vitamine și minerale, hrana uscată va ajuta la menținerea igienei dentare la feline, la asigurarea necesarului nutritiv, deci a energiei și a sănătății.

  • Produsele super premium, precum Butchers Cat Classic cu pui, asigură necesarul nutritiv

Este recomandat să cumperi produsele necesare pentru hrana pisicilor din magazinele specializate, și nu din supermarketuri. Așa vei avea acces la hrana uscată super-premium, care asigură o alimentație cât se poate de sănătoasă pisicilor, având un conținut bogat în carne. Butchers Cat Classic cu pui, de exemplu, asigură o dietă echilibrată, prin aportul de vitamine și proteine. Mai mult contribuie la întârirea sistemului musclular și la menținerea oaselor puternice, datorită calciului și fosforului pe care îl conține. Acest produs are în componența sa și taurină, care ajută la dezvoltarea unei inimi sănătoase a animalului de companie.

  • E simplu de înțeles alimentația pisicilor, dacă te gândești la hrana din mediul lor natural

Pentru că în mediul lor natural pisicile mănâncă, în general șoareci, răzătoare mici și păsări, pisicile crescute în preajma omului au nevoie de o dietă bazată, în special, din proteine, cu un conținut moderat de carbohidrați și grăsimi. Așadar, atunci când studiezi eticheta produselor destinate hrănirii pisicilor, carnea ar trebui să fie prima de pe listă. Produsele premium destinate hrănirii pisicilor listează întotdeauna ingredientele, astfel încât să poți identifica ușor componentele care îi fac bine felinei pe care o îngrijești.  Nu uita: produsele din cereale nu ar trebui să se regăsească în mari cantități în componența produselor.

NovaFood.ro, magazinul de unde poți cumpăra hrană umedă și uscată pentru pisici, dar și conserve câini

NovaFood.ro este un magazin dedicat iubitorilor de animale, în general, nu doar de pisici. În acest magazin online sunt disponibile, pe lângă cele mai bune tipuri de hrană uscată și umedă pentru pisici, și alte tipuri de mancare pentru caini NovaFood.

Găsești, la distanță de câteva click-uri, conserve câini, meniuri, batoane și suplimente pentru păsări, hrană destinată rozătoarelor, broaștelor țestoase și peștilor. Este universul iubitorilor de animale: tot aici se găsesc și produse de îngrijire, accesorii și echipamente pentru transport. La prețuri bune!

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending