Connect with us

Business

Tu stii unde sa iti incarci cartusele pentru imprimanta?

Published

on

Imprimantele sunt printre cele mai folosite aparaturi de birou atat in locuintele personale cat si in marile firme. Cand avem nevoie de o simpla copie sau de scoaterea unui document, nu ramane decat sa apasam cateva butoane si gata. Nu mai suntem nevoiti sa apelam la magazinele ce dispun de xerox-uri pierzand astfel timp dar si bani.

In ziua de azi modelele de imprimante sunt extrem de multe si foarte diversificate si la preturi extrem de accesibile. Majoritatea oamenilor isi permit sa isi achizitioneze propria imprimanta, fie ea si cea mai ieftina, dar mai mult decat suficienta pentru ceea ce avem nevoie de acasa.

Singura grija pe care trebuie sa o aveti, pe langa o utilizare corespunzatoare, este cea a reincarcarii cartuselor. Desi exista pe piata tusuri pentru reincarcare care se poate face si acasa, indicat ar fi ca incarcarea cartuselor sa fie facuta de niste profesionisti care au cunostintele tehnice necesare, deoarece cartusele sunt destul de sensibile si pretentioase la utilizare. In plus este nevoie de un atelier echipat cu ustensilele necesare.

Una dintre cele mai bune solutii pentru achizitionarea sau reincarcarea de cartuse imprimanta, o reprezinta Cartushop.ro. Desi este vorba de o companie proaspat infiintata, marele atu al acesteia este experienta personalului de peste 20 de ani in domeniul consumabilelor pentru imprimante. Acestia sunt importatori si revanzatori de produse pentru tot ceea ce tine de desfasurarea activitatilor de birou precum:

  • Cartuse compatibile cerneala
  • Cartuse compatibile laser
  • Cartuse originale cerneala
  • Cartuse originale laser
  • Reumpleri cartuse
  • Birotica papetarie
  • Periferice si accesorii IT
  • Curatenie si protocol

 

In ceea ce priveste reincarcare cartuselor, deoarece procesul electrografic se desfasoara in cartus, este extrem de important sa fie urmati cativa pasi pentru ca rezultatul final sa fie unul pozitiv.

In primul rand cartusul trebuie sa fie evaluat si inca de la exterior se poate intui starea in care se afla. Cele mai importante elemente care trebuie luate in calcul inainte de o reincarcare sunt: uzura cilindrului fotosensibil, semnele exterioare ale carcasei, ori capul de tiparire. In cazul in care unul sau mai multe componente sunt foarte uzate, acestea vor necesita inlocuirea dar nu inainte de a se cere acordul clientului pentru ca bineinteles sunt niste cheltuieli suplimentare.

Daca rezultatul evaluarii este in regula se poate trece la curatarea cartusului inainte de implere, deaoarece se pot forma depuneri de vopsea uscata ceea ce poate duce la o imprimare defectuoasa. Piesele vor fim curatate fiecare in parte. Aspirarea tonerului rezidual, curatarea rolelor si a lamelor care sunt elemente esentiale pentru buna functionare a imprimantei.

Urmatorul pas este bineinteles incarcarea cartusului cu toner sau cerneala specifica, urmand ca mai apoi acestea sa fie testate pentru a fi sigur ca functioneaza corespunzatori. Este foarte important ca dupa ce sunt incarcate si tesate sa fie transportate intr-un ambalaj opac pentru protejarea cilintrului fotosensibil deoarece acesta poate fi deteriorat.

Dupa ce sunt reincarcate si gata de utilizare, cartusele trebuie folsite de cel putin doua ori pe saptamana, deoarece pot aparea intreruperi ale circuitului electric ceea ce va duce la tiparirea defectuoasa. In ceea ce poriveste cartusele de tip toner reumplute, este indicata tiparirea intr-un numar mai mic al paginilor la o singura serie de imprimare. S-a dovedit ca toate cartusele care tiparesc sute de pagini intr-o singura runda, una dupa alta, se vor uza mult mai repede ceea ce va duce la costuri suplimentare inutile. Deci mare grija iar daca ati intampinat aceasta problema si folositi imprimanta intens, cel mai probabil aceasta este cauza.

Cei de la Cartushop.ro tin cont de nevoile clientilor, respectand toate conditiile necesare pentru ca rezultatul final sa fie unul de calitate si de durata. De asemenea, acestia ofera si servicii de consultanta, astfel incat toti clientii sa fie complet informati in legatura cu serviciile sau produsele de care au nevoie.

Advertisement

In urma cu putin timp, am apelat si eu la serviciile acestora, pentru o mica firma de acte auto pe care am infiintat-o recent. Fiind vorba de un domeniu care se realizeaza in mare parte la birou, aveam nevoie de tot felul de elemente de birotica, hartii, pixuri, organizare si arhivare, diferite articole si accesorii pentru realizarea documentelor si asa mai departe. Dar si de niste imprimante performante care sa nu se defacteze in cel mai nepotrivit moment. Imprimantele le aveam dar aveam nevoie si de niste noi cartusuri de calitate.

Am ales sa achizitionez doua seturi de cartuse originale, atat cu cerneala cat si cu cartuse laser, de pe Cartushop.ro, alaturi de toate celelalte articole pentru birotica si papetarie astfel incat sa imi echipez tot biroul printr-o singura comanda pentru a-mi simplifica grijile.

Sunt extrem de multumit de tot ceea ce am comandat de pe acest site si cu siguranta o sa raman fidel al acestora pentru orice comanda indiferent cat de mica ar fi.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending