joi, februarie 22, 2024
More
  AcasăTeleviziuneEmisiuniTudor Chirilă este noul antrenor “Vocea României” de la PRO TV

  Tudor Chirilă este noul antrenor “Vocea României” de la PRO TV

  TUDOR CHIRILA este cel de-al patrulea jurat de la VOCEA ROMÂNIEI!

  chambers.ro
  Pentru a patra oară, “Vocea României”, adevărata competiţie a vocilor, va aduce zeci de romȃni talentaţi în faţa telespectatorilor, la PRO TV.

  Cel mai puternic show de televiziune, aşa cum o arată şi audienţele înregistrate în ediţiile precedente, confirmă juriul care va selecta cȃştigătorul din acest an. Loredana, Marius Moga şi Smiley vor porni în căutarea celei mai spectaculoase voci, împreuna cu Tudor Chirilă, care se va alătura echipei de antrenori ce pornesc in misiunea de a gasi Vocea Romaniei. Pavel Bartoş va fi gazda care dă savoare show-ului şi în sezonul 4 difuzat în această toamnă.

  RADAR DE MEDIA  a scris aici despre venirea lui Tudor Chirila la Vocea României. 

  Tudor Chirilă este cunoscut publicului român drept artistul polivalent – actor, solist vocal şi compozitor. Tudor este un spirit liber, cu o personalitate creativă şi versatilă. Vocalist al formaţiilor “Vama Veche” şi, ulterior, “Vama”, Tudor are o carieră de peste 18 ani în muzică, timp în care a compus peste 80 de cântece. Artistul întregeşte echipa antrenorilor “Vocea Romȃniei” prin dinamismul şi efervescenţa sa. Tudor este o personalitate complexă, creatoare de poveşti: muzicale, teatrale, cinematografice şi literare.

  “De-a lungul timpului am refuzat multe oferte în televiziune. Mi s-au propus diferite formate, dar nu reuşeam deloc să mă imaginez în postura de TV host. Actor și cântăreț e câteodată chiar prea mult. Cu atât mai legitimă devine întrebarea: – De ce Vocea României? Pentru că îmi place ideea că aş putea să împărtășesc câte ceva din experiența mea unor oameni care vor să reușească în muzică. În viața mea am învățat multe și pe gratis de la oameni generoși. În al doilea rând sper că prezența mea în acest show va aduce mai mult în atenţia publicului muzica pop-rock, care în momentul de față nu beneficiază de expunerea pe care o merită. Mi-aş dori să găsesc voci pe care să le conving să cânte rock, să se exprime rock sau pop-rock. Cred că în muzica rock există multă energie și libertate și cred că Vocea și concurenții din echipa mea le-ar putea aduce oamenilor aminte de asta. Când spun rock mă gândesc la o plajă mai largă de genuri: blues, jazz, funk. Este vorba despre atitudine: Frank Sinatra este rock pentru mine. Gil Dobrică, la fel. Vocea României trebuie să fie rock. Liberă, puternică, sexy.”, declară Tudor Chirila.

  “Toamna trecută l-am invitat pe Tudor să cântăm împreună la Sala Palatului şi la repetiţii mi-a urat să caştig Vocea Romaniei. Anul ăsta, va avea el şansa să fie caştigătorul celui mai tare talent show muzical. Cred că aveam nevoie de talentul şi profesionalismul lui şi îi urez bun venit în echipă. Dar anul ăsta eu câştig!.. Vorba lui J”, a declarat Loredana.

  Şi Smiley îi urează bun venit lui Tudor în echipă: „În echipa lui Tudor vor veni voci pe care doar el le poate descoperi, acoperind în acest fel un segment nou de talente. Este un adversar redutabil, sunt convins ca-şi va construi o echipă foarte puternică şi va aduce un mare plus competiţiei.”

  „Eu îl ştiu de ‘La Radio’, credeam că are doar ’18 ani’, i se mai spune ‘Zmeul’, pentru că nu-i uşor să mergi ‘Pe sârmă’ atâţia ani prin industria asta, de aceea îl înţeleg când zice câteodată ‘Nu am chef azi’! Mă bucur că am rămas alături de Smiley şi Loredana pe care îi respect, şi că am ocazia să lucrez cu un om talentat pe atât de multe planuri cum e Tudor Chirilă ! Tudor, bine ai venit în gaşca noastră! La noi, Vocea e în continuare factorul decisiv J”, completează Marius Moga.

   

  “Vocea României” este emisiunea care a atins recorduri de audienţă in ediţiile precedente. Show-ul a obținut rezultate record la PRO TV încă de la primul sezon, iar succesul a fost din ce în ce mai mare: 8,5 rating şi 26% share în anul 2011, 12 rating şi 26,4% share în 2012 şi 13,2 rating şi 30,5% share în 2013. Datele au fost oferite pentru publicul comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani.

  După ce, timp de trei sezoane, a ţinut milioane de români în faţa televizoarelor, adevărata competiţie a vocilor continuă. Ediția a patra “Vocea României” invită participanţii să se înscrie pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, pentru ca apoi să-şi demonstreze talentul în cadrul caravanei prezente în mai multe oraşe din România. Caravana “Vocea României” a trecut prin Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Bucureşti şi va ajunge pe 13 iulie la Constanţa.

  The Voice este un format internațional cu o popularitate imensă, care a câștigat în ultimul an mai multe premii importante precum Prime Time Emmy Award (Outstanding Reality-Competition program), Critics’ Choice Television Awards (Best Reality Series Competition) sau Billboard Mid-year Music Awards (Best music Reality Show).

  JuriuFoto Credit (subsol): PRO TV

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente