joi, februarie 22, 2024
More
  AcasăLIFE STYLELife StyleTudor Chirilă în juriul Galei Tânărului Actor - HOP

  Tudor Chirilă în juriul Galei Tânărului Actor – HOP

  Antrenorul de la Vocea României, Tudor Chirilă, face parte din juriul Galei Tânărului Actor – HOP, care are loc la Costinești, începând de astăzi, 8 septembrie, până vineri, 11 septembrie.

  Din juriu vor mai face parte alături de Tudor, regizorul şi scenaristul Radu Jude, actriţa şi directorul Teatrului Evreiesc de Stat Maia Morgenstern, scenografa Iuliana Vîlsan şi cântăreaţa şi profesoara de jazz Luiza Zan. Pentru cel de-al treilea an consecutiv, directorul artistic al evenimentului este regizorul Radu Afrim. Gala Tânărului Actor – HOP are drept scop promovarea tinerilor absolvenți din învățământul superior artistic, iar anul acesta 27 de concurenți vor fi atent priviți și notați de către cei cinci jurați.

  „Am acceptat cu bucurie să fiu membru în juriul Galei HOP din mai multe motive. În primul rând, am primit invitația de la Radu Afrim și sunt curios care e input-ul lui creativ în ediția de față. În al doilea rând, compania membrilor juriului mă onorează. Cred că este foarte plăcut să te afli în asemenea companie și cumva să împărtășești sau să-ți verifici perspectivele  asupra unei generații tinere de actori cu alți artiști, unii din generația ta, unii din altă generație. Nu în ultimul rând, mi se pare foarte tare că mi se dă posibilitatea să mă conectez la generația tânără de actori și, cine știe, poate că am ocazia să găsesc acolo viitori colegi pentru urmatoarele proiecte care îmi trec prin cap sau în care voi fi invitat. Eu zic că sunt destule motive ca să accepți o astfel de invitație fără să eziți prea mult.”, a declarat Tudor Chirilă.

  Începând din 18 septembrie, în fiecare vineri, de la ora 20:30, Tudor poate fi urmărit alături de Loredana, Moga, și Smiley în cea mai tare competiție a vocilor, Vocea României. Cei patru antrenori și-au format echipele, iar Pavel Bartoș este pregătit să susțină concurenții în lupta pentru câștigarea celui de-al cincilea trofeu Vocea României, care va începe săptămâna viitoare, numai la PRO TV.

  ECHIPA VOCEA ROMANIEI PRO TV
  ECHIPA VOCEA ROMANIEI
  PRO TV

  Cristina Minac

  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

  Cristina Minac
  Cristina Minachttps://www.radardemedia.ro
  Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente