Connect with us

Televiziune

Tudor Chirila, salariu fabulos la PRO TV in show-ul „Vocea Romaniei”

Published

on

Reclame

Tudor Chirila noul jurat de la „Vocea Romaniei” il va inlocui din toamna pe Horia Brenciu in cel mai tare show de talente din Romania. 

Se pare că artistul şi-a negociat la sânge contractul cu Pro TV şi a obţinut o sumă cu multe zero-uri. Tudor Chirilă va fi cu Loredana, Smiley si cu Marius Moga in echipa talent show-ului ”Vocea Romaniei”. Conform ziarului Naţional, solistul trupei Vama ar fi încasat pentru rolul de jurat aproximativ 50.000 de euro.

„Na, ca am devenit jurat la Vocea României. Acuma sper să imprim show ului o nuanţă mai rock aşa”, mărturisea încântat Tudor imediat după ce a semnat contractul cu Pro TV.

Cântăreţul a trecut cu brio peste problemele pe care le-a avut cu vocea în ultima vreme şi a notat pe pagina sa oficială de Facebook: „I’m back in business!”.

gala live - vocea romaniei vocea romaniei concurentii auditiile pe nevazute5 vocea romaniei concurentii auditiile pe nevazute3 vocea romaniei sezon 3 pro tv 7 Vocea Romaniei auditii 2 Vocea Romaniei 3

Foto Credit: Pro TV

 

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending