Tudor Costina merge în finala sezonului 11 iUmor - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Tudor Costina merge în finala sezonului 11 iUmor

Published

on

Tudor Costina merge în finala iUmor fiind cel mai votat concurent din cea mai nouă ediție a show-ului de la Antena 1.

Cea de-a zecea ediție iUmor, difuzată sâmbătă seara, în intervalul 19:59 -22:08 la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de cu o audiență medie de 5.7 puncte de rating și 20.2% cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Pro Tv cu o medie de 4.8 puncte de rating și 17% cotă de piață. În minutul de aur, 20:23, peste 1.2 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1.

Radu Bucălae și Gabi Costin (Boris Johnson) au fost cei doi invitați speciali în cea de-a zecea ediție din cel de-al 11-lea sezon iUmor, în timp ce jurații au decis să trimită la votul publicului cinci concurenți spectaculoși. Votul desfășurat până ieri, la ora 16.00 în aplicația Antena 1, l-a dezvăluit pe Tudor Costina drept câștigătorul ediției.

Tânărul clujean a fost pe placul Deliei care a declarat: ”Suntem fericiți pentru că ești bun, deștept și foarte actual”. ”Te felicit pentru realizarea din această seară. Ai fost vârful zilei la capitolul stand-up”, a completat Cheloo. Impresionat de prestația concurentului, Mihai Bendeac nu a rămas indiferent și i-a transmis lui Tudor Costina: ” Fii pregătit pentru ceea ce urmează, pentru glorie și pentru a avea un singur job”.
Următoarele ediții din cel de-al 11-lea sezon iUmor pot fi urmărite în fiecare duminică, de la 20.00, la Antena 1! Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii.

De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câștigătorul iUmor va fi anunțat ulterior în Observatorul orei 17.
În noul sezon iMai mult umor, Vlad Drăgulin va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Titi Tiriboi, zis Puiu, un impresar de vedete în vârstă de 74 de ani. Serialul iMai Mult Umor, al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe Antenaplay.ro.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending