vineri, februarie 23, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneSerialeTudor, diseară, în Clanul: „Înteleg că n-ai încredere în mine...”

  Tudor, diseară, în Clanul: „Înteleg că n-ai încredere în mine…”

  În spatele oricărei minciuni există un adevăr pe care unii nu îl știu, iar cei care îl știu, nu vor să-l spună. Ce va afla David de la Ciomag? Dacă va reuși Tudor să scoată ceva de la Bebe, cum evoluează alianța dintre Magda și Sofia, dar și ce vor face Pelicanu` și Iulică, vedem într-un nou episod din Clanul, diseară, de la 20:30.

  În celula în care Tudor a cerut să fie alături de Tătuțu`, va fi o discuție tăioasă: „nu mai te gândi, Tudore, că se aude. Flotările alea care le faci tu, eu le am făcut cu viața. Mă punea jos la pământ, mă ridicam. Și n-are legătură cu tinerețea, nici cu gimnastica de-o faci tu. De ce ne-a băgat pe amândoi în cușcă, la un loc?”, va întreba Bebe. „Înteleg că n-ai încredere în mine, că asta încerci să-mi spui, ori ne cred proști pe amândoi și așteaptă să vorbim ce-i intereseaza pe ei, ori te cred doar pe tine și m-au băgat aici de cârtiță”. Cum va reacționa Tătuțu` la răspunsul lui Tudor, vedem în noul episod. 

  Magda va ajunge la secție, cu Florinel, unde le va cere socoteală celor de acolo: „Nu am nicio problemă. Voi aveți una. Mi-ați confiscat copilu` și nu ați avut grijă de el. L-am găsit pe stradă, inconștient”. Cum vor reacționa cei din brigadă și dacă își vor da seama cum a fost luat Florinel din grija lor, aflăm în câteva ore.

  David încă stă pe lângă Ciomag, în speranța că va afla adevărul despre el, însă bărbatul se joacă cu mintea lui și-l va trece prin stări puternice. Ciomag, însă, are un plan: „după o scoatem afară pe Vera, apoi pot să mor liniștit”. Ce-și dorește el, de fapt, aflăm în Clanul. 

  Dacă va scăpa Vera cu viață, după bătaia pe care a primit-o după gratii, vedem diseară, 20:30. Serialul Clanul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

   

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Media
  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente