Connect with us

ALL MEDIA

Tudor Galos (Microsoft Romania): Articolul despre vulnerabilitatea Windows este nedocumentat

Published

on

 

Matinalii Paul, Ioana şi Bogdan de la RADIO 21 au discutat cu Tudor Galoş, Windows Business Group Lead la Microsoft Romania, despre vulnerabilitatea sistemului de operare Windows şi a browserului Internet Explorer, semnalată în media în această săptămână.

“A fost o vulnerabilitate identificată şi publicată la noi pe site în Security Advisory. Am considerat că este greu de exploatat şi nu este atât de gravă încât să scoatem un patch.”, a spus Tudor Galoş.

Bogdan a remarcat faptul că pe mai multe site-uri este totuşi semnalat un link către pagina de unde s-ar putea descărca un patch.

“Cineva a intrat pe site-ul nostru, a văzut informarea despre vulnerabilitatea în sistemele de operare Windows, a făcut nişţe calcule, a ajuns la numărul de 900.000 de milioane de utilizatori şi a publicat acest titlu, preluat fără documentare şi de site-uri româneşti”, a explicat Galoş.

Recunoscând că nu se pricepe deloc la computere, spre deosebire de colegii ei, Paul şi Bogdan, Ioana s-a interesat cum poate evita situaţia în care cineva vrea să-i ia datele din calculator.

“Sistemul de operare e protejat implicit; suprafaţa de atac s-a redus şi dacă există vulnerabilităţi, ea nu poate fi accesată pentru că un hacker să ia datele din sistem, utilizatorul trebuie să intre pe un site construit pentru asta şi să îşi dea el insuşi datele personale. Iar browserul Internet Explorer 8 avertizează când se accesează un site periculos şi blochează accesul la website, dar userul decide”, a precizat Tudor Galoş.

Prezentatorii emisunii BINE DIMINEAŢA şi-au sfătuit ascultătorii să fie atenţi pe ce site-uri intră şi ce fac. Pot intra, de exemplu, pe www.radio21.ro pentru a le urmări “activităţile” pe care le întreprind când nu sunt în direct…

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALL MEDIA

GALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA va fi transmisa in direct, joi, ora 21!

Published

on

 

Cel mai mare evenimt media al anului, Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018 va avea loc, joi, 22 noiembrie, in direct de la ora 21. Transmisia se poate vedea live pe radardemedia.ro, Youtube si Facebook.

Se vor acorda premiile votate de catre publicul cititor dar si o serie de premii speciale. 

Ne vedem joi!

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

PREMIILE RADAR DE MEDIA 2018: Voteaza-ti aici favoritii! Cand va avea loc Gala?

Published

on

 

Gala Premiilor RADAR DE MEDIA 2018, va avea loc, joi 22 noiembrie, la Ambasad’Or Events.

Ceremonia de decernare a trofeelor va fi transmisa in direct incepand cu ora 20:45. Transmisiunea se vede live pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Votarea pentru desemnarea castigatorilor se inchide in data de 12 noiembrie, pana atunci puteti sa va votati favoritii aici:

 

STOP VOT!

Castigatorii vor fi anuntati pe 22 noiembrie, ora 21, in direct pe radardemedia.ro, youtube si facebook.

 

Regulament si calendar competitie, aici!

GDPR: Prin exprimarea optiunii de vot, radardemedia.ro nu colecteaza date cu caracter personal! Regulament si calendar competitie, aici!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

ALL MEDIA

Postul de radio Digi FM a aniversat 3 ani de existenta!

Published

on

Foto Credit: DIGI
 

Ca în fiecare an, de la prima emisie și până acum, echipa matinalului Digi FM, adică Bogdan Miu, Cătălin Striblea, Beatrice Ghiciov și Bogdan Ciuclaru a primit, la aniversarea a 3 ani, vizită binecunoscutului artist: SMILEY.

Păstrând obiceiul, acesta a adus un tort după chipul și asemănarea radioului cu cea mai mare acoperire privată din România, promițând din nou, că o să vină și la aniversarea de 4 ani.

Baloane, artificii, știri cu vești aniversare, cadouri pentru ascultători, super prăjituri și muzică, așa cum numai la Digi FM se poate auzi. Într-o atmosfera de petrecere, întreaga echipă, alături de toți colegii din trust, s-a bucurat de cadourile primite și de prezența lui Smiley, care s-a simțit fix ca „Acasă”. Mai mult decât atât, după ce au ieșit din matinal, Cătălin Striblea și Andrei Maria aka Smiley, au realizat împreună încă o ediție de succes a emisiunii „Oameni de Colecție”.

La 3 ani de la lansare, Digi FM își propune să păstreze tonul prietenos pe care l-a menținut în toată această perioada, să nu întârzie niciodată cu știrile din 30 în 30 de minute și să fie mereu acolo unde contează pentru „Ca să știi.”

Mulțumim tare, Smiley și LA MULȚI ANI, DIGI FM!

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Trending