Connect with us

Emisiuni

Tudor îi face o dedicație muzicală Andrei, mâine, la Vocea României!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Mâine continuă Confruntările la Vocea României, următoarele cupluri se pregătesc să intre în ring, iar antrenorii își pregătesc concurenții și îi ajută să creeze momente memorabile pe scena celei mai tari competiții a vocilor.

Andra este surprinsă de alegerea muzicală pe care Tudor o face pentru două dintre concurentele din echipa lui. Antrenorul îi spune colegei sale: ”Iată, Andra, o dedicație pentru tine, o piesă în care vocile s-au manifestat de parcă le-ai fi antrenat tu. Am lăsat floricelele pentru tine, special.”. Și Irina, plăcut surprinsă de piesă și de interpretarea ei, spune: ”Îmi place atât de mult melodia asta aleasă de Tudor încât îmi cântă încă în cap.”, și îi asigură lui Tudor coloana sonoră în momentul deciziei.

Spectacolul creat de concurenți pe scenă se transmite și în rândul antrenorilor, iar Smiley o invită la dans pe Irina. ”Piesa asta mi-a dat ocazia să o invit pe Irina la un vals. Aștept de mult momentul ăsta.”, spune antrenorul, care este profund impresionat și de un moment adus pe scenă de unul dintre cuplurile create de Andra: ”Mamă, ce bătălie a fost aici! Forță, tată!”.

Performanțele concurenților sunt îndelung comentate, însă Tudor simte că nu-și poate exprima părerea atât cât și-ar dori: ”Eu am ajuns la Vocea României să n-am loc să vorbesc! Tu-ți dai seama?!”.

Vineri, la 20:30, va fi luptă și va fi un show grandios în cea de-a doua rundă de Confruntări de la Vocea României.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending