Connect with us

Emisiuni

Filmările sunt în toi! Tudor și Smiley sunt ca basul și cu toba mare în sezonul șapte Vocea României!

Published

on

Filmările pentru sezonul șapte Vocea României continuă! Tudor, Smiley, Lori și Despot au adus în echipele lor concurenți cu voci extraordinare și au format primele dueluri, iar emoțiile au crescut vizibil în intensitate. Cu toate acestea, atmosfera în platoul show-ului este una fantastică, antrenorii sunt în permanență puși pe glume, iar în pauze stau împreună și fac schimb de idei, iar Pavel Bartoș pregătește în detaliu fiecare intervenție.

 

Informații de la filmările sezonului șapte Vocea României

  • Smiley și Tudor pregătesc noi surprize. Dacă sezonul trecut, cei doi jucau table, în acest sezon au decis să facă clătite în sincron și să fie ca basul și cu toba mare.
  • Antrenorilor le este din ce în ce mai greu să le facă recomandări colegilor lor, pentru că toți concurenții sunt extrem de bine pregătiți, au atitudine pe scenă și dau totul pentru a continua competiția.
  • Tudor, Smiley, Lori și Despot au descoperit încântați relațiile de prietenie și încredere pe care le-au legat unii concurenți de când s-au înscris în cea mai tare competiție a vocilor.
  • Chiar dacă antrenorii au posibilitatea de a salva concurenți, Despot este extrem de zgarcit cu butonul deoarece, spune el: ”e butonul meu!”.

 

În această toamnă, românii vor urmări o competiție fabuloasă între concurenți cu voci uimitoare, vor avea parte de foarte multă distracție și emoție, fiind surprinși de alegerile antrenorilor și de discuțiile savuroase dintre aceștia.

 

Foto Credit: PRO TV

START VOT FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2017

 

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending