Connect with us

ALL MEDIA

Tudor Turcu cântă într-un concert dedicat lui Ovidiu Lipan Țăndărică

Published

on

Câștigătorul sezonului 2 al celui mai spectaculos talent show din România, Tudor Turcu, va cânta mâine seară într-un concert în onoarea lui Ovidiu Lipan Țăndărică. Evenimentul va avea loc de la ora 22, în Club Route 66 din București.

Concertul are loc fix în ziua în care muzicianul Ovidiu Lipan Țăndărică își serbează ziua de naștere. În cadrul evenimentului din clubul bucureștean, pe scenă vor urca o parte din membrii trupei Phoenix dar și prieteni apropiați cu care Țăndărică a împărțit scena muzicală de-a lungul timpului. Tudor Turcu declară că este o onoare pentru el să cânte alături de Bosquito și membrii Phoenix: “Mi-am împlinit încă o dorință. Nu credeam că voi reuși vreodată să ajung pe scenă alături de acești monștri sacri ai scenei românești. De când am câștigat X Factor trăiesc cel mai frumos vis”.

Câștigătorul celui de-al doilea sezon X Factor a petrecut ultimele zile în studioul de înregistrări. Tudor Turcu compune de zor alături de câțiva prieteni iar prima melodie pe care a înregistrat-o este o baladă soft rock, un mix de chillout cu rock.

Ovidiu Lipan Țăndărică împlinește mâine 60 de ani.

Foto Credit: Antena 1

[sam id=”12″ codes=”true”]

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau