Connect with us
Redactia Radar de Media

Published

on

Înapoi1 of 2

Condițiile de la Ferma Vedetelor nu sunt deloc ușoare, frigul este cel cu care se luptă în fiecare zi. Au avut două zile în care să se acomodeze, să realizeze unde sunt și să se apuce de muncă.

Cea de-a treia zi în Ferma Vedetelor i-a găsit pe concurenți mai optimiști și mai determinați, puși pe treabă de la prima oră a dimineții. “A treia zi în fermă parcă e mai bine, încep să mă obișnuiesc! “-  a declarat Ștefan Stan.

Ce audienta a inregistrat showul?

Ferma Vedetelor a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, în intervalul 20:29 – 21:26. Peripețiile celor 12 fermieri au fost urmărite la nivel național de aproximativ 2 milioane de români, iar în minutul de aur de la 21:08, aproape 2.4 milioane de persoane priveau ce se întâmplă la fermă. 

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 si 49 de ani, show-ul a condus detașat topul audiențelor cu 12.5 puncte de rating și 26% share, în timp ce televiziunea situată pe locul doi, Antena 1 a reușit să obțină rezultate de două ori mai mici: 6.0 rating și 12.6% share.

Ferma Vedetelor (3)

Ce s-a intamplat la ferma?

Tudorel Filimon este primul concurent care a părăsit Ferma Vedetelor! Din cauza problemelor de sănătate cu care a intrat în casă și a condițiilor de trai, starea lui s-a agravat, iar febra a pus stăpânire pe el.

Intervenția medicilor a avut o singură concluzie: “Mergem la spital!“. Toți colegii săi l-au aplaudat când a ieșit pe ușă și i-au spus că îl așteaptă înapoi când se va face bine, iar Cristina Cioran a adăugat: “De la femei ți se trage!”

Concurenții au fost nevoiți să aleagă un alt servitor în locul lui Tudorel, pentru a duce la bun sfârșit această săptămână. Dan Helciug, Ionuț Iftimoaie și Dima Trofim s-au oferit să fie ei servitori, însă Mioara Velicu l-a ales pe Dima. Tot ieri emoțiile au fost la cote maxime când s-a ales și primul duelist pentru sâmbată, Oana Radu fiind cea aleasă de Mioara, fermierul săptămânii. 

Înapoi1 of 2

Comentarii

comments

Facebook

IN Trending