Connect with us

Emisiuni

Tudorel Filimon și Dima Trofim întră în competiția Ferma Vedetelor de la PRO TV

Published

on

Tudorel Filimon și Dima Trofim sunt următorii doi concurenți confirmați că vor intra în Ferma Vedetelor pentru următoarele trei luni. Aceștia se alătură echipei formate până acum din Ștefan Stan, Vica Blochina, Oana Radu și Augustin Viziru.

Tudorel Filimon, binecunoscutul actor care l-a intepretat pe celebrul Nea Popa în serialul La Bloc, este pregătit pentru noua experiență de la Ferma Vedetelor: “Am fost de acord încă de la prima strigare să fac parte din echipa de fermieri” propusă de PRO TV, gândindu-mă că a-ți duce traiul într-un spațiu neconvențional, a te comporta și a lua decizii ca acum 100 de ani, ar putea fi deosebit de incitant nu numai pentru mine, ci și pentru toți colegii mei de suferință”.

Dima Trofim a cucerit o țară întregă cu rolul său din serialul Pariu cu viața, de la PRO TV și a făcut parte din fenomenul național LaLa Band, unde și-a început și cariera muzicală. Cel mai recent videoclip al său o are ca protagonistă pe frumoasă Iulia Vântur, cu care se va reîntâlni acum la Ferma Vedetelor.

[sam id=”12″ codes=”true”]

“Am fost foarte bucuros când m-au anunțat să fac parte din acest proiect. Cum am aflat despre ce e vorba, am început să caut pe internet informații pentru a mă documenta cât mai bine despre ce se întâmplă acolo. Am vorbit cu niște rude de ale mele care stau la țară și le-am mai cerut sfaturi. Sunt foarte entuziasmat de acest proiect!” – a declarat Dima.

Cele 12 vedete vor trebui să facă față condițiilor de viața de acum 100 de ani, vor trebui să învețe să locuiască împreună, să lucreze în echipă, fară intimitatea spațiului personal. Pe lângă presiunea psihică, ei vor trebui să execute și sarcinile săptămânale date de Mentorul Fermei, dar și pe cele zilnice date de gazda emisiunii, Iulia Vântur.

Toți concurenții sunt determinați să facă față sarcinilor și probelor cu care se vor confrunta în casă. Tudorel Filimon este determinat să facă față și este dispus să muncească cot la cot alături de colegii săi:

Am avut acum câțiva ani opt oi la țară, dar nu le-am muls și nu am rânit niciodată după ele, doar le-am consumat produsele, altminteri bune! Nu mi-e frică de muncă, frică îmi e doar de Dumnezeu, dar sunt sigur că mă voi descurca, greu, dar mă voi descurca! Deși am o vârstă, mintea gândește pozitiv, voi găsi soluții, mă voi implica în tot ce mi se va cere, voi fi energic (cât mă vor lăsa puterile să fiu energic). De-abia aștept să plec de acasă, să schimb monotonia citadină cu mirosul plăcut de țară și să trosnească lemnele în soba. Nu-mi pare rău că plec de acasă, sunt conștient că voi fi un bun fermier, dacă țara o va cere, mă voi alinia: voi râni, voi mulge, bineînțeles, laolaltă cu colegii mei, ceilalți fermieri. Va fi cool! Vom fi invidiați! Trăiască transhumanța!”.

Peripețiile prin care vor trece, cum se vor descurca 12 firi diferite în aceeași casă, în condiții de viață extreme și lipsite de confort, vom vedea din martie în cel mai tare show 100% românesc: Ferma Vedetelor!

Foto Credit: PRO TV

CITESTE SI:

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending