Connect with us

Podcast

TULBURĂTOR: Carmen Tănase a făcut un pariu cu MOARTEA | ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE

Published

on

FOTO PODCAT ADRIAN ARTENE
Reclame

„Carmen Tănase este unul dintre puțini oameni binecuvântați de Dumnezeu să reușească să-și treacă emoția prin filtrul ecranului, de aceea, crede-mă, te invit să urmărești o poveste care te va încărca cu energie pozitivă!”, spune Adrian Artene despre cel mai nou episod al podcastului „ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE”.

Carmen Tănase este un om de o profunzime aparte, o femeie care a știut să lupte pentru viața ei, o personalitatea atât de puternică încât a convins viața să o primească înapoi de nu mai puțin de 3 ori. Mai mult decât atât, înainte să-și piardă jumătatea, actrița a făcut un pariu cu moartea:

„E vorba de perioada când soțul meu a fost bolnav și când am pus, așa, e un pariu. Aveam niște discuții eu cu doamna asta în privat. Și am zis: ‘n-o să reușești’. Sau dacă o să reușești, o să-ți fie foarte greu cu mine, pentru că eu n-o să mă las. Nu i-a fost ușor. Da, până la urmă să zicem că a învins. Da, într-un fel a învis, pentru că l-a luat, a murit atunci”, a declarat Carmen Tănase, în exclusivitatea, în studioul de podcast.

Surprinde fiecare nuanță a discuției dintre jurnalist și actriță și ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene”, pornește notificările, pentru că în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletului.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending