Connect with us

Business

Turbosuflantele, componentele auto care fac diferenta

Avatar

Published

on

Orice conducator auto isi doreste ca autovehiculul sau sa functioneze impecabil si sa ii fie util in orice situatie. O masina eficienta, care sa functioneze cu pierderi minime de energie, la cele mai inalte standarde, este visul oricarui astfel de sofer. Totusi care sunt piesele care sunt de un real ajutor in acest sens? Ce anume poate sa faca diferenta in modul de functionare al motorului? Si mai apoi, exista posibilitatea ca eficienta sa fie afectata din cauza unor defectiuni aparute la nivelul acestora, chiar si minore?

Sunt multi cei care nu stiu indeajuns de multe despre turbosuflante, unele dintre piesele cele mai importante, care asigura randament, dar si eficienta in ce priveste modul de functionare al motorului. De aceea, expertii de la Turbo9, recunoscuti pentru operatiunile excelente in ce priveste reparatii turbosuflante vor oferi cateva informatii esentiale in acest caz. In urmatoarele randuri acestia vor explica ce anume sunt turbosuflantele, din ce cauze necesita reparatii, precum si avantajele oferite de reconditionarea acestora.

 

Turbosuflantele, ce sunt ele de fapt

Aceste componente sunt „de vina” pentru inductia fortata, adica supraalimentarea motorului. Turbosuflantele utilizeaza energia gazelor de esapament, pentru a alimenta motorul cu aer curat din exterior. In asa fel se produce supraalimentarea motorului, care inseamna un debit automat mai crescut de aer.

Pentru ca in procesul de ardere a combustibilului este nevoie de cat mai mult oxigen, turbosuflanta reprezinta un plus de putere. Exista posibilitatea ca puterea totala sa creasca cu aproximativ 50 % sau 70% prin acest procedeu, extrem de eficient. Pana si gazele de esapament sunt utilizate, pentru a se obtine un randament cat mai crescut.

Exista anumite modele de turbine care ating 160 000 de revolutii pe minut, o eficienta greu de egalat.

Dupa cum bine se poate observa, turbosuflanta reprezinta un adevarat ajutor pentru motor, dar si pentru buzunarul soferului. Datorita complexitatii, dar si modului de functionare a acestei componente, o turbosuflanta reprezinta „bucataria” motorului si o grija in minus pentru sofer. De asemenea, datorita faptului ca turbosuflanta utilizeaza gazele de esapament, reprezinta un avantaj si pentru mediul inconjurator, o solutie ecologica, in cele din urma.

 

Defectiunile de la nivelul turbinei, din ce cauza pot sa apara?

In cazul unei asemenea componente, cauzele defectiunilor pot sa fie dintre cele mai diverse. Chiar daca o asemenea turbosuflanta este gandita sa reziste la conditii extreme, precum turatii si temperaturi crescute, utilizarea pentru un timp indelungat poate sa duca, inevitabil, la uzura acesteia.

Soferii care au tendinta sa tureze mai mult decat este cazul motorul, ar trebui sa stie ca aceasta actiune nu este deloc binevenita, ci dimpotriva chiar, poate sa influenteze modul in care functioneaza turbosuflanta. De asemenea, nici opririle  bruste, necontrolate nu sunt intocmai de dorit in acest caz.

In plus, mai exista si alti factori care pot sa duca la defectarea turbosuflantelor si anume: uleiul de proasta calitate, care nu este schimbat la timp sau aerul nepurificat care intra in compresor. Functionarea turbosuflantei este si ea conditionata de motor, intrucat defectiunile aparute la nivelul acestuia creeaza numeroase neajunsuri.

Corpurile straine, oricat de mici ar fi acestea, pot sa aduca serioase inconveniente, care sa afecteze compresorul si rotorul. Rugina este un alt inamic tacut, dar care isi face foarte repede simtita prezenta.

Specialistii Turbo9 recomanda tuturor soferilor sa acorde importanta maxima la orice fel de detaliu care li se pare ca nu este in regula cu masina lor. Daca masina nu mai poate fi condusa la fel de usor ca inainte, iar consumul de combustibil pare sa creasca de pe o zi pe alta, un expert Turbo9 poate oferi diagnoza necesara in acest caz.

 

Reconditionarea, solutia economica pentru o turbosuflanta ca noua

Daca intr-adevar modul de functionare al turbosuflantei este afectat, ar trebui ca in prima faza sa se opteze pentru reconditionarea turbosuflantei. Este o metoda eficienta, care scuteste pe multi dintre soferi de costuri suplimentare. Totusi, din cauza faptului ca este un proces laborios, trebuie sa fie efectuat numai de cei mai buni specialisti in domeniu, pentru a peveni eventualele neplaceri.

Profesionistii de la Turbo9 sunt oricand prezenti pentru a oferi cele mai bune astfel de servicii. Cu ajutorul lor, performanta masinii nu va mai avea de suferit de pe urma functionarii improprii a turbosuflantei.

Comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Business

Descoperiți oferta completă de instalații de la Mancaro

Avatar

Published

on

centrale etrmice

În momentul în care urmează să facem renovări în locuință, totul stă în alegeri – alegerea firmei prestatoare de servicii, alegerea produselor potrivite care să se plieze pe necesitățile noastre și a magazinului din care le achiziționăm.

Ce înseamnă de fapt renovarea? Este un upgrade pe care îl facem la ceea ce avem deja în locuință. Și aici ne referim la pereți, tâmplărie, uși, mobilier, obiecte de decor, dar și la instalații termice, electrice și sanitare – în funcție de ceea ce dorim să schimbăm.

Instalații termice, electrice și sanitare? Mancaro este soluția!

Când vine vorba de instalații în general, atunci când dorim produse de calitate la prețuri ce pot face oricând competiție celorlalte magazine de profil, o recomandare o reprezintă Mancaro – Magazin de instalatii si centrale termice.

Vorbim de un magazin care, încă din anul 1998, a ocupat un loc fruntaș pe piața din România în domeniul instalațiilor termice, sanitare și electrice. Mancaro este o societate care de-a lungul timpului s-a axat pe mai multe categorii de produse. Dintre acestea menționăm: panourile solare, radiatoare, centrale, cazane, hidrofoare și pompe submersibile, produse pentru realizarea încălzirii prin pardoseală, diverse accesorii potrivite pentru grădină, scule și unelte, elemente de fixare, feronerie, produse destinate grădinăritului, produse pentru uz casnic, vopsele și adezivi.

De ce să alegem Mancaro?

Așadar, Mancaro este în primul rând axat pe diversitate, reușind să acopere toate nevoile ce survin în momentul realizării unei renovări, venind mereu în atenția clienților săi cu produse înalt calitative, rezistente în timp și la prețuri accesibile.

Mancaro este un magazin ce se adresează atât societăților de execuție, cât și tuturor persoanelor fizice care doresc să își îmbunătățească condițiile de trai și confortul din locuință.

Echipa Mancaro este compusă din persoane care au o mare experiență în domeniul instalațiilor, așadar sunt în măsură să ofere sfaturile și indicațiile necesare oricărui client care nu este hotărât ce să aleagă în funcție de nevoile pe care le are. Aspecte precum promptitudinea, seriozitatea și profesionalismul sunt cele ce definesc personalul ce activează în cadrul magazinelor Mancaro.

Cât despre magazinele Mancaro, precizăm faptul că există două magazine fizice situate în Suceava. Însă, pentru cei ce nu locuiesc în Suceava sau în apropierea orașului, Mancaro vine cu soluția perfectă – magazinul online de unde oricine poate comanda produsele necesare, urmând a fi livrate în orice colț al țării.

Mancaro nu înseamnă doar produse de calitate, ci și servicii pliate pe necesitățile fiecărui client. Iar când spunem servicii ne referim la consultanță, preluare comenzi, livrarea acestora dar și la vânzarea propriu-zisă din cadrul magazinelor fizice din Suceava. Până la urmă, omul sfințește locul, așa se spune. Așadar, profesionalismul echipei Mancaro este cel care face diferența de celelalte magazine de profil.

Stocurile magazinelor sunt actualizate în mod constant, astfel încât livrarea sau achiziția directă să se poată face în timp redus la minim.

De asemenea, noi și noi produse sunt puse la dispoziția clienților, pe măsură ce apar pe piața în domeniu.

Optați pentru calitatea produselor și serviciilor oferite de Mancaro și începeți să faceți cumpărături inteligente din magazine cu experiență pe piața instalațiilor.

Descoperiți toate produsele disponibile accesând site-ul oficial magazinulinstalatiilor.ro.

Comentarii

Continue Reading

Studiu

Digi24 este în topul celor mai de încredere branduri conform Institutului Reuters

Avatar

Published

on

            Digi24 se menține pentru al patrulea an consecutiv, în topul celor mai de încredere branduri, conform Digital News Report realizat de Institutul Reuters. În plus, Digi24.ro se situează printre cele mai urmărite și credibile surse de informare din online.

 

Conform raportului Digital News Report, lansat de Institutul Reuters şi Universitatea Oxford, 71% dintre respondenți consideră că Digi24 reprezintă un brand media de încredere și rămâne, pentru al patrulea an consecutiv, în topul celor mai urmărite instituții de presă din țară.

Postul de știri Digi24 se menține în topul realizat de Institutul Reuters, al doilea cel mai de încredere și urmărit post de televiziune din România, dar și primul post de știri din acest clasament. Astfel, 44% dintre telespectatori aleg săptămânal platforma TV a Digi24.

Platforma Online este de asemenea, în topul celor mai urmărite surse de informaţie, ocupând poziția a treia, cu 30% dintre utilizatori care se informează de pe site-ul sau aplicația digi24.ro.

Raportul se bazează pe o cercetare realizată în 40 de ţări şi la care au participat peste 80.000 de consumatori de ştiri. În România, sondajul a fost făcut în perioada ianuarie-februarie 2020, pe un eșantion de 2.017 persoane, cu o distribuție mai mult urbană, având o marjă de eroare +/-2,18%.

            „Digital News Report de la Reuters Institute, din acest an confirmă un trend general către o lume a știrilor mai digitalizată, dominată de platforme, având în centru dispozitivele mobile; în plus, există dovezi că unii editori de materiale deosebite, premium, se bucură de o creștere a abonamentelor. (…)

Încrederea în mass-media crește timid în 2020, față de 2019, România fiind pe locul 19, din 40 de piețe de media, cu 38 la sută din audiențele digitale care declară că au încredere în presă, în general. Digital News Report demonstrează că încrederea în presă este influențată de evoluțiile sociale și de gradul de divizare al unei societăți, iar în România, anul 2019, în comparație cu alte țări, a fost un an fără evenimente politice, economice sau sociale deosebite…, se mai arată în secţiunea pentru România a raportului.

Comentarii

Continue Reading

Business

Comerțul nu este afectat de coronavirus – magazinele de bricolaj online au un avantaj

Avatar

Published

on

Într-o perioadă de criză unii nu se pot gândi decât la necesitățile de întreținere. Totuși cine stă la casă, are gospodărie în întreținere mai ales în perioada în care primește recomandare de a sta cât mai mult timp acasă, își caută preocupare. Așa se face că, pe lângă magazinele alimentare sau farmacii, magazinele de bricolaj sunt în continuare în atenția publicului.

Desigur, în această perioadă în mod special au întâietate variantele online. Bricolaj Market este un exemplu în acest sens.

Activitatea restrânsă îndreaptă atenția către întreținerea spațiului personal

Pe măsură ce se impun reguli mai stricte în decursul perioadei de pandemie, oamenii își îndreaptă mai mult atenția spre timpul petrecut acasă. Aici sunt încă multe de făcut și suprapunându-se cu perioada de primăvară, întreținerea spațiilor verzi sau mici reparații ii vor ține ocupați pe mulți.

Sunt căutate în mod special echipamentele pentru grădină, pentru tăiat iarbă, tuns gazon, dar și tipuri diverse de aparat de sudura, printre altele. Sunt preferate variantele de echipamente de performanță, însă din clasa celor hobby. Prețurile sunt mai rentabile și se disting printr-o capacitate suficient de mare pentru a face față cerințelor gospodărești. Au, din fericire, varietatea necesară dintre care cei interesați pot alege.

Atenție la acest capitol! Bugetul clienților se va îndrepta strict către produsele necesare numaidecât în gospodărie. Pentru a fi o investiție rentabilă este recomandată consilierea. Spre exemplu un inverter de sudură ales poate fi mai scump ca achiziție, însă pe termen lung, la folosire, are capacitate mare cu un consum redus de energie electrică. Pentru utilizatorul casnic va conta de asemenea să fie un echipament compact, ușor de manevrat și de mutat.

Mulți trec munca în online și au de câștigat

Pentru un magazin precum Bricolaj Market activitatea extinsă și în mediul online nu este ceva nou. Acum însă mai mult ca oricând publicul adoptă această variantă ca fiind mai sigură. Ce trebuie să știe publicul este că eshop-urile sunt pregătite să facă față cerințelor. Astfel, ca și până acum, poate fi solicitată asistența tehnică, la preluarea comenzii, consiliere profesională în cazul în care clientul nu distinge opțiunea perfectă pentru nevoile sale.

Produsele cumpărate din magazinele online beneficiază desigur de garanție, așa cum o  oferă producătorul.  La unele tipuri de produse variază, la altele este aceeași pentru toată gama – aparatele de sudură au garanții de până la 2 ani spre exemplu.

De asemenea, comanda poate fi făcută simplu și rapid, fără a fi neapărat necesară înregistrarea unui cont. Și din acest punct de vedere clienții sunt îndrumați astfel încât să bifeze toți pașii în timp scurt.

Stocuri există, curieratul însă funcționează foarte bine, iar pentru grija publicului trebuie menționat că această metodă de cumpărare implică mai puțin contact față în față, limitând așadar riscurile, în contextul pandemiei actuale.

Notă!

Produsele care vin din țări europene unde sunt înregistrate cazuri de coronavirus nu reprezintă un pericol. Multe dintre acestea sunt stocuri pe care retailerii le dețineau și înainte de declanșarea epidemiei. Nu prezintă risc, iar comercianții își asumă toate normele de igienă și dezinfectare.

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0