Connect with us

Discovery Channel iti arata cum ai putea sa calatoresti fara bani in noua emisiunea Turist cu buget zero ce va avea premiera duminica, 22 mai, de la ora 20.00.

Rob Greenfield, aventurier si ecologist, face echipa cu regizorul James Levelle intr-o aventura ce are loc in America de Sud, pe parcursul careia descopera ca munca grea si generozitatea unor necunoscuti valoreaza mai mult decat banii.

Cand Rob Greenfield a aterizat pe Aeroportul International Rio de Janeiro–Galeão din Brazilia, descult si avand la el doar un rucsac, a realizat ca va incepe una dintre cele mai curajoase aventuri din viata sa. James Levelle il intampina pe Rob la aeroport pornindimpreuna in aceasta aventura, fara niciun ban si niciun plan, doar cu intentia de a trai o experienta memorabila pe parcursul unei calatorii din Brazilia pana in Panama.

 

Turist cu buget zero

ROB GREENFIELD

 

Rob Greenfield este aventurier, ecologist și totodată un tip decis să schimbe cumva lucrurile. Scopul lui în viață este să inspire sănătate, fericire și libertate pe Pământ, o misiune căreia i-a dedicat o mare parte din viața lui.

A făcut de două ori turul SUA pe o bicicletă de bambus, a străbătut șase continente și peste 30 de țări, a trăit luni de zile fără niciun ban și a supraviețuit mâncând doar ce aduna de prin coșurile de gunoi ale supermarketurilor și bând apă din robinete care nu se închideau bine. Și a reușit toate acestea, deși are abia 28 de ani! Toate aventurile lui unice au un singur țel: să atragă atenția asupra unor probleme ecologice și sociale importante și să inspire oamenii să facă schimbări pozitive.

Crescut în pădurile din nordul statului Wisconsin, Rob trăiește în prezent fără să fie conectat la rețeaua de curent electric, într-o locuință minusculă, de numai 4,6 metri pătrați, din San Diego. Aventurile lui extreme și activismul susținut pot părea imposibile pentru mulți, însă toate aceste acțiuni conțin o mulțime de lecții simple și trucuri care pot fi adaptate oricărui stil de viață, aducându-le celor care le încearcă mai multă sănătate, fericire și libertate.

Comentarii

comments

Pagini: 1 2

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending