Connect with us

Life Style

Tv & Film Academy by Ruxandra Ion inaugurează “Weekend Acting School”, unde vor preda Carmen Tănase, Mircea Gheorghiu, Mihai Brătilă

Tv & Film Academy by Ruxandra Ion inaugurează, în această toamnă, o nouă serie de cursuri intensive de actorie, în weekend, “Weekend Acting School”.

Published

on

Tv & Film Academy by Ruxandra Ion inaugurează, în această toamnă, o nouă serie de cursuri intensive de actorie, în weekend, “Weekend Acting School”.

Ca urmare a numeroaselor cereri venite din provincie, din partea multor oameni care, din cauza distanței, nu puteau veni la cursurile academiei din timpul săptămânii, TV & Film Academy by Ruxandra Ion inaugurează, în toamna aceasta, cursuri intensive de actorie, de weekend. Cursurile se adresează, în același timp și bucureștenilor, care vor putea, astfel, să facă cursuri intensive de actorie în weekend.

Cursurile “Weekend Acting School” se vor desfășura sâmbăta, în timpul zilei, timp de trei ore, pe parcursul a patru luni. Oricine poate participa la cursuri, singura condiție fiind limita de vârstă de 8 ani!

În cadrul cursurilor se vor face exerciții pentru dezvoltarea atenției, a concentrării, a memoriei, a coordonării, a simțurilor, fără de care un actor nu poate funcționa creativ. Toate personajele sunt în noi, iar ele apar doar în momentul în care actorul își schimbă modalitatea de a gândi, când își schimbă conceptul. Cursurile se focusează pe foarte multă practică.

La finalul “Weekend Acting School”, cursanții vor primi o diplomă de participare iar cei mai buni vor semna contracte de reprezentare cu “Act Smart Talent Management”, firma de impresariere a Ruxandrei Ion, având, astfel, șansa de a juca într-unul dintre viitoarele proiecte ale producătorului-fondator al Academiei.

Cursurile de actorie “Weekend Acting School” vor fi susținute de profesorii de actorie ai academiei, Carmen Tănase, Mircea Gheorghiu, Mihai Brătilă iar înscrierile încep de săptămâna aceasta, pe www.academytv.ro dar și la sediul academiei, din Str. Căderea Bastiliei nr.41.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending