Connect with us

A-Z NEWS

TVLOVE emite pentru inceput online! (vezi detalii grila)

Published

on

Reclame

S-a lansat TVLOVE, un post de televiziune care emite momentan numai pe internet, insa are toate ingredientele unei televiziuni normale, regie de emisie, platou si studio.In prima faza, emisiunile live sunt de luni pana vineri cu incepere de la orele 20:30, emisiuni in care se propun teme de catre partenerii de discutie de pe chat, sau se vine in direct, in studio.

S-a lansat TVLOVE, un post de televiziune care emite momentan numai pe internet, insa are toate ingredientele unei televiziuni normale, regie de emisie, platou si studio.In prima faza, emisiunile live sunt de luni pana vineri cu incepere de la orele 20:30, emisiuni in care se propun teme de catre partenerii de discutie de pe chat, sau se vine in direct, in studio. Formatul emisiunilor este unic si apartine casei de productie SHOW TIME PRODUCTION, practic, este pentru prima data cand internetul se imbina cu tv-ul intr-un studio, dand nastere unor emisiuni cu interactivitate maxima. Tot ceea ce se scrie pe chat se dezbate in direct de catre moderatori si invitati.

Temele abordate sunt cele intalnite in viata de zi cu zi, probleme in cuplu, iubire adevarata sau dragoste de interes, tradare, iertare, metode de impacare, asteptari de la partenerul de viata, teme cat se poate de serioase, care sunt alese cu o seara ininte prin voturi in direct din partea telespectatorilor, dar sunt si unele bine stabilite (luni-seara de bancuri, joi-seara romantica).
Intr-o lume in care timpul nu ne mai ajunge, echipa realizatoare s-a gandit ca este frumos ca macar seara, cand se ajunge acasa, fiecare sa gaseseasca in TV LOVE un prieten, sa isi poata face o relatie cunoscand omul in intregul lui, sa poti dezbate sau spune ce te doare, in direct, sa ceri sfaturi in timp real de la personae aflate in toate colturile lumii
Mai mult, este pentru prima data cand cineva da posibilitatea tinerilor, in general, sa vina in direct si sa se faca cunoscuti nemairamanand simple nickname-uri, ca in cazul chat-ului classic, cand, oricine poate fi…oricine.Aici ei vin, discuta, dezbat, raspund intrebarilor adresate de catre ceilalti prin intermediul chatului sau telefonului in direct, isi cauta relatii prezentandu-se si dezvaluindu-si asteptarile.

Emisiunile pot fi vazute atat pe site-ul propriu, www.tvlove.ro cat si pe www.evenimentelive.ro , canal 2.

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending