Connect with us

AUDIENȚE TV

TVR 1 – lider de audienţă pe target naţional, cu minutul de aur record la Campionatul Mondial de Fotbal FIFA 2010 (vezi cifre)

Published

on

Prima semifinală de la CM 2010, Uruguay – Olanda a adus TVR 1 pe primul loc în audienţe, ca de altfel de fiecare dată de când au început  sferturile de finală. Meciul a fost cel mai urmărit program marţi seara, aducând un record televiziunii publice pe target naţional, cu peste două milioane de telespectatori  şi cu o cotă de piaţă de peste 27,8%.

TVR 1 a înregistrat audienţe foarte bune pe întreaga perioadă a Campionatului Mondial de Fotbal FIFA 2010, astfel: un record de audienţă, pentru targetul comercial, a obţinut meciul din optimi Spania – Portugalia (29 iunie), cu minutul de aur de la ora 23.07 obţinând o cotă de piaţă medie  de 35,9 % şi un rating mediu de 12,6 %.

Marţi seara (6 iulie), meciul Uruguay – Olanda difuzat pe TVR 1 a reuşit să fie  urmărit, la momentul minutului de aur pe target urban, de peste un milioan  şi jumătate de telespectatori, cu o cotă de piaţă de 36,5 % şi rating-ul mediu în valoare de 14,2 %, iar pe target naţional, cota de piaţă a atins valori de 31% şi rating de până la 12,2 %. 1 televizor din 3 fiind deschise în acest interval orar pe TVR 1 pe toate targeturile analizate.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending