Connect with us

A-Z NEWS

TVR 1 dezbate dacă solistul trupei Hotel FM ar trebui înlocuit sau nu la Eurovision

Published

on

Reclame

TVR 1 dezbate sâmbătă, în ediţia specială a emisiunii „Ne vedem la TVR”, dacă David Bryan, solistul trupei Hotel FM, ar trebui înlocuit la Eurovision în urma imaginilor indecente apărute în presă cu acesta.Realizatoarea emisiunii de la TVR 1, Marina Almăşan, propune ca temă de discuţie a ediţiei de sâmbătă „Change – cine vrea schimbarea?”. Dezbaterea este generată de imaginile ce l-au surprins pe britanicul David Bryan în timp ce se masturba în faţa calculatorului, după ce a agăţat o tânără pe internet, deşi iubita lui se afla în camera alăturată.

Din presă nu au lipsit nici conversaţiile dintre David şi tânăra din Bacău, precum şi print-screen-uri ale artistului aflat cu mâna în pantaloni.

„Eu în calitate de coordonator al proiectului pot să spun că nu răspund de participanţii la Eurovision decât dacă are legătură. Nu eu am ales reprezentanţii. Românii i-au ales. Nu este problema noastră ce fac ei în viaţa particulară. Imaginea României nu are nicio legătură cu discuţiile de pe Internet ale cântăreţului. Este doar o explozie hormonală a unui tânăr. Atât timp cât el luptă pentru România, nu contează ce face el pe internet”, a declarat Marina Almăşan, în cadrul emisiunii „Un show păcătos”.

La emisiune vor participa membrii trupei Hotel FM – Gabriel Băruţa, David Bryan şi Alexandru Susz, Arin Avramescu, avocatul lui David Bryan, Florin Budeu, impresarul trupei Hotel FM, Vlad Miriţă şi Nico – reprezentanţi ai României la Eurovision 2008, Horia Moculescu (în calitate de preşedinte al juriului de preselecţie).

Totodată, în platou vor mai fi prezenţi muzicianul Mădălin Voicu, compozitorii Andrei Tudor şi Mihai Alexandru, psihologul Bebe Mihăescu, impresarul Christian Ratscher, dar şi avocatul Bogdan Drăghici, preşedintele Alianţei TATA, ONG-ul care a cerut public TVR să schimbe solistul trupei.

Îşi vor mai exprima părerea în emisiune Mihai Trăistariu, Monica Anghel, Marcel Pavel, Nicola şi Luminiţa Dobrescu, precum şi jurnaliştii Liliana Levinţa şi Andrei Gheorghe.  Emisiunea „Ne vedem la TVR” va fi difuzată la TVR 1, începând cu ora 15:15.

Sursa: Agerpres

Foto Credit: adevaruldeseara.ro

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV22 de ore ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show22 de ore ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV22 de ore ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show22 de ore ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni2 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale4 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Show6 zile ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinema6 zile ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiuni7 zile ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

AUDIENȚE TV2 săptămâni ago

Elveția și Germania sunt primele echipe calificate în Sferturi! Etapa Optimilor continuă astăzi, la PRO TV și pe VOYO!

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending