joi, februarie 22, 2024
More
  AcasăENTERTAINMENTK-News & CultureTVR 1 prezintă un nou serial istoric coreean: „Fiica regelui"

  TVR 1 prezintă un nou serial istoric coreean: „Fiica regelui”

  Drama istorică ce împleteşte istoria zbuciumată a regatului Baekje cu povestea emoţionantă a tinerei prinţese Soo Baek-hyang începe la TVR 1 pe 7 februarie. Serialul „Fiica regelui” se difuzează în premieră, de luni până vineri, de la ora 16.45.

  La începutul secolului al VI-lea, pe vremea celor trei vechi regate coreene, generalul Yung devine conducătorul regatului Baekje, după ce fostul rege își pierde viața în urma unui complot de la curte. Împrejurări dramatice îl despart pe Yung – devenit regele Muryeong, al 25-lea rege al Baekje – de Chae-hwa, femeia pe care o iubeşte şi care îi poartă copilul.

  Regele îşi creşte fiul vitreg, pe Myung-nong (rol interpretat de Jo Hyun-jae), cel care mai târziu va deveni Regele Seong. Tânărul este rece ca gheața când se ocupă de chestiuni de stat, dar generos și blând cu oamenii săi. El riscă totul pentru a-l ajuta pe regele Muryeong să-i redea regatului Baekje gloria trecută.

  Bunul mers al domniei este subminat de uneltirile lui Jin-moo (actorul Jeon Tae-soo), un individ rebel, afemeiat și răsfăţat. El este singurul fiu rămas al fostului rege Dong-sung. Întrucât este considerat inapt să conducă, înalții miniștri decid să-l elimine. După ce regele Muryeong preia tronul pe care a stat cândva tatăl său, el dezvoltă o ură profundă față de regele Muryeong și Myung-nong și așteaptă cu răbdare să-și răzbune tatăl.

  Mica Seol-nan, fiica regelui Muryeong, se naşte şi creşte, aşadar, într-o casă modestă, în regatul din apropiere, Gaya, împreună cu sora ei vitregă, Seol-hee, fără să-şi cunoască adevărata identitate. Cele două fete sunt diferite ca ziua şi noaptea: Seol-nan (interpretată de actriţa Seo Hyun-jin), veselă şi blândă, se bucură de viaţa ei simplă în mijlocul naturii, în timp ce ambiţioasa Seol-hee (interpretată de actrița Seo Woo), o tânără de o frumuseţe fără egal, visează la averi şi titluri importante.

  În ultimele clipe, mama lor mărturiseşte secretul identităţii lui Seol-nan, dar singura care o aude este Seol-hee, iar aceasta profită de ocazia nesperată şi fuge în capitala regatului, dându-se drept prinţesă. Între timp, adevărata fiică a regelui crede că sora ei a fost răpită şi jură că va face orice pentru a o regăsi.

  Soarta îi îndreaptă paşii tot către palatul regal, unde va deveni o mare luptătoare, conducând un grup secret de spionaj şi ajutându-şi ţara în război, înainte să-şi descopere trecutul şi adevăratul nume: Soo Baek-hyang.

  Povestea ei o urmărim de-a lungul celor 54 de episoade ale serialului „Fiica regelui” (THE KING’S DAUGHTER, SOO BAEK-HYANG – Coreea de Sud, 2014). Regia este semnată de Lee Sang-yeob şi Choi Joon-bae. „Fiica regelui” se vede la TVR 1 din 7 februarie, de luni până vineri, de la ora 16.45.

  Bianca Bujor - Editor Coordonator

  Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro

  Bianca Bujor - Editor Coordonator
  Bianca Bujor - Editor Coordonatorhttps://www.radardemedia.ro
  Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente