Connect with us

Emisiuni

TVR 1 şi TVR 3 transmit în direct Festivalul „Mamaia Copiilor”

Published

on

TVR 3 transmite în direct, de joi până duminică (7-10 iulie), cea de-a XI-a ediţie a Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare „Mamaia Copiilor”. Ca în fiecare an, festivalul cuprinde două concursuri – cel de interpretare şi cel de creaţie.

La concursul de interpretare vom vedea interpreţi individuali, împărţiţi în cinci grupe de vârstă, dar şi grupuri, împărţite în două categorii, în funcţie de numărul de membri. Prezentatorii evenimentului sunt Alexandra Ruge, desemnată câştigătoarea trofeului Mamaia Copiilor 2010, la secţiunea de Creaţie, Andi Jugănaru, cărora li se alătură una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de monden din presa centrală, Cristina Herea.

Două momente speciale marchează ediţia din acest an: în seara deschiderii, grupul de copii „Sunetul muzicii”, condus de Cristina Manoliu, prezintă un moment „in memoriam Adrian Păunescu” (pentru prima oară de la înfiinţarea festivalului, poetul nu mai face parte din juriul concursului), iar în seara Galei, Asociaţia Culturală de Muzică, Teatru şi Film pentru copii ROLFILM prezintă recitalul „in memoriam Ion Cristinoiu” intitulat „O clipă de sinceritate”, realizator Dumitru Lupu şi pregătire artistică Ileana Şipoteanu.

„Ambiţia echipei noastre este să realizăm o ediţie de calitate şi în acest an, păstrând standardele înalte de până acum. Festivalul „Mamaia Copiilor” a căpătat o amploare tot mai mare, concurenţii sunt foarte bine pregătiţi, iar decorul şi elementele grafice vor surprinde cu siguranţă la ediţia de anul acesta, aşa că telespectatorii vor avea parte de un spectacol de excepţie”, ne asigură Dan Manoliu, regizorul artistic al evenimentului.

Serile de sâmbătă şi duminică vor fi difuzate în direct şi pe TVR 1.

Joi şi vineri, ora 21.30 – transmisie directă concurs la TVR 3;

Sâmbătă şi duminică, de la 21.00 – finala şi gala laureaţilor la TVR 3 şi TVR 1

 

Update:

Festivalul Naţional de Creaţie şi Interpretare „Mamaia Copiilor” 2011 va fi transmis integral şi pe TVR Internaţional, simultan cu TVR 3, după cum urmează:

Advertisement

– joi, 7 iulie, ora 21.30;

– vineri, 8 iulie, ora 21.30;

– sâmbătă, 9 iulie, orele 21.00, 22.00 şi 23.00;

– duminică, 10 iulie, orele 21.00, 22.00 şi 23.00.

Programul din serile de sâmbătă şi duminică va fi transmis în direct şi pe TVR 1.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending