TVR 1 şi TVR HD transmit meciul România-Franţa de pe National Arena (vezi programul detaliat) - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Premieră TV

TVR 1 şi TVR HD transmit meciul România-Franţa de pe National Arena (vezi programul detaliat)

Published

on

TVR 1 şi TVR HD transmit primul mare meci din această toamnă al echipei naţionale, meciul România – Franţa, din preliminariile Campionatului European 2012, pe 6 septembrie, de la 21.30. Meciul marchează şi inaugurarea celui mai nou şi spectaculos stadion din România – National Arena.

Vezi fotografii si video de la Meciul Romania – Franta pe National Arena

Nu mai puţin de 20 de camere de filmare vor transmite pentru telespectatori atât partida de pe National Arena, cât şi celelalte câteva programe pe care noi le-am pregătit pentru telespectatori – câteva studiouri de la noul stadion, precum şi ediţia specială Replay de luni seară. Un elicopter va survola National Arena înaintea meciului, iar telespectatorii vor putea urmări imagini de pe stadion, precum şi atmosfera înainte de meci de sus, cu ajutorul camerei instalate în acel elicopter”, declară Marian Olaianos, realizatorul emisiunii Replay de la TVR 1 şi unul dintre cei doi comentatori ai partidei România – Franţa.

TVR va realiza un making of al evenimentului de la National Arena în full HD, care va fi difuzat într-o viitoare ediţie a emisiunii Replay de la TVR 1.

Cronologic, ediţiile speciale şi emisiunile dedicate evenimentului sportiv de pe National Arena se vor desfăşura astfel la TVR:

 

Luni, 5 august, ora 22.00

Replay special – transmisiune directă de la National Arena

Marian Olaianos şi Marius Mitran prezintă în această seară o ediţie specială a emisiunii Replay în transmisiune directă de la National Arena. Este, de fapt, prima ediţie din noul sezon al celei mai îndrăgite emisiuni dedicate iubitorilor sportului rege, fotbalul.

Advertisement

Telespectatorii vor putea urmări cele mai importante momente de la construcţia Stadionului Naţional 23 august în anul 1953, dar şi cum arată recent inaugurata National Arena. De asemenea, Marian Olaianos şi Marius Mitran au pregătite imagini de la primul meci de fotbal jucat pe Stadionul Naţional, precum şi de la marile victorii ale echipei naţionale în anii ‘50, ‘60, ‘70, ’80. Tot luni seară, la Replay, pot fi vizionate şi imagini din ultimul meci jucat pe Stadionul Naţional înainte de începerea lucrărilor de renovare şi modernizare a acestuia – partida dintre România şi Albania din anul 2007.

„Nu am ocolit nici partidele dezastru susţinute de echipa naţională pe Stadionul 23 august… Vrem ca telespecatorii să-şi aducă aminte de momentele frumoase, pline de glorie, dar şi de momentele în care am fost umiliţi… Aşa se scrie istoria… ”, este de părere Marian Olaianos, realizatorul şi prezentatorul emisiunii Replay de la TVR 1.

 

Marţi, 6 august, ora 11.25, 17.00

Studio National Arena

În transmisiune directă de la National Arena, Marian Olaianos şi Marius Mitran propun două ediţii în care îi invită pe telespectatori să urmărească pe de o parte istoricul partidelor România-Franţa, pregătirile pentru meci (dimineaţă), cât şi atmosfera de stadion dinainte de meci, sosirea echipelor la vestiare, precum şi un filmuleţ despre cum ne comportăm la stadion şi ce reguli minime trebuie respectate de cei prezenţi pe stadion (ora 17.00).

Lui Cosmin Cernat şi lui Marius Mitran le revine încălzirea telespectatorilor înaintea primului mare eveniment sportiv de pe National Arena la Studio fotbal, începând cu ora 21.00. Rezultatul partidei, ca şi impresii despre noua locaţie destinată evenimentelor sportive vor fi dezbătute la Studio fotbal, începând cu ora 23.40.

Comentariul partidei România – Franţa, transmisă în simulcast de TVR HD cu  TVR 1, va fi asigurat de Marian Olaianos şi Emil Hossu Longin.

Advertisement
Advertisement
2 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending